Dressuurzadel Luc Childeric DSG

Dressuurzadel Luc Childeric DSG

Luc Childeric

749 2015

Gebruikt

Dressuurzadel Luc Childeric DSG

17½''

Maat: Wijde Kamer

1 Item

Laatste items in voorraad!

€ 3.250,00

incl. BTW

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL               (anders €4.95)

Ruim assortiment met exclusieve merken

Advies van specialisten

Beste Ruitersportwinkel van het jaar                       16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

KleurZwart
Maat17½

Schrijf uw recensie

Dressuurzadel Luc Childeric DSG

Dressuurzadel Luc Childeric DSG

Dressuurzadel Luc Childeric DSG

17½''

Maat: Wijde Kamer

Luc Childeric is een zeer verfijnd merk van Franse afkomst. Het merk staat bekend om de zadels die gemaakt worden waarbij de balans, contact en vrijheid van het paard centraal staan. Probeer het en je zal het ondervinden.


 


De zadels van dit merk zorgen ervoor dat je je houding kan verbeteren. Door jou te helpen een correcte, gebalanceerde en ongedwongen houding te geven, krijg je de kans om zo min  mogelijk te bewegen terwijl jouw paard zo veel mogelijk beweegt


De zadels van Luc Childeric zijn ontworpen om harmonie te creëren tussen de ruiters en het paard. De ruiter wordt namelijk in het middelpunt geplaatst en dit geeft het paard meer comfortabiliteit


 


Ook zal je leren het contact te waarderen wanneer je een Luc Childeric zadel probeert. Dit contact werf je doordat het zadel ervoor zorgt dat je op de juiste plek zit, dit bied je extra balans en vastheid.


 


Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat je zelf de zit, zweetbladen en kniewrongen kunt kiezen om zo voor jou de optimale combinatie te vormen. Samen met onze zadelpassers kan je een goede match vinden.


Naast de zadels, biedt Luc Childeric ook verschillende onderhoudsartikelen aan om jouw zadel netjes te maken en houden. Daarnaast kent het merk ook nog verschillende kwaliteitsvolle toebehoren voor jouw zadel zoals beugelriemen en singels.