Lederonderhoud Luc Childeric Parafineolie Expand

Lederonderhoud Luc Childeric Parafineolie

Luc Childeric Luc Childeric

310000105

Nieuw

Luc Childeric Parafineolie is ideaal voor het onderhouden van je zadel.

Gebruiksaanwijzing:

Olie het nieuwe zadel de eerste vier weken van gebruik geheel met deze paraffine olie in. Vergeet niet de onderkant van het zweetblad, de onderkant van het kussen, de bovenkant van het zweetblad en de zitting goed in te oliën. Start op het moment van aanschaf en zorg dat het zadel tijdens deze vier weken één maal per week wordt geolied tot het flesje leeg is (als het flesje leeg is, is het zadel voldoende geolied). Herhaal dit minimaal elk half jaar.

Meer details

23 Items

Op voorraad

€ 11,65

incl. BTW

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL (anders €4.95)

Levering binnen 1 à 2 werkdagen (indien voorradig)

14 dagen bedenktijd (m.u.v. sale en custom made artikelen)

Beste Ruitersportwinkel van het jaar 16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Whatsapp: 06 20644469

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Adviesprijs: € 12,95

Schrijf uw recensie

Lederonderhoud Luc Childeric Parafineolie

Lederonderhoud Luc Childeric Parafineolie

Luc Childeric is een zeer verfijnd merk van Franse afkomst. Het merk staat bekend om de zadels die gemaakt worden waarbij de balans, contact en vrijheid van het paard centraal staan. Probeer het en je zal het ondervinden.


 


De zadels van dit merk zorgen ervoor dat je je houding kan verbeteren. Door jou te helpen een correcte, gebalanceerde en ongedwongen houding te geven, krijg je de kans om zo min  mogelijk te bewegen terwijl jouw paard zo veel mogelijk beweegt


De zadels van Luc Childeric zijn ontworpen om harmonie te creëren tussen de ruiters en het paard. De ruiter wordt namelijk in het middelpunt geplaatst en dit geeft het paard meer comfortabiliteit


 


Ook zal je leren het contact te waarderen wanneer je een Luc Childeric zadel probeert. Dit contact werf je doordat het zadel ervoor zorgt dat je op de juiste plek zit, dit bied je extra balans en vastheid.


 


Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat je zelf de zit, zweetbladen en kniewrongen kunt kiezen om zo voor jou de optimale combinatie te vormen. Samen met onze zadelpassers kan je een goede match vinden.


Naast de zadels, biedt Luc Childeric ook verschillende onderhoudsartikelen aan om jouw zadel netjes te maken en houden. Daarnaast kent het merk ook nog verschillende kwaliteitsvolle toebehoren voor jouw zadel zoals beugelriemen en singels.