Glycerine zeep Luc Childeric

Glycerine zeep Luc Childeric

Luc Childeric

310000113

Nieuw

Het dagelijks onderhoud van je zadel gaat het best met de Glycerine crème:

1. Maak een flinke spons nat onder de kraan.

2. Wring de spons uit tot hij zo goed als droog is.

3. Doe een druppel Glycerine crème op de spons, zo groot als een vingertop.

4. Poets het zadel nu geheel (dus ook aan de onderkant) met de spons.

 

De crème zorgt ervoor dat het leder verzorgd wordt en soepel blijft. Wanneer het zadel wordt weggehangen zonder het te poetsen met de crème, zal het leder uitdrogen en hard worden. Na verloop van tijd zal het leder hard. En het hard geworden leder zal gaan scheuren. De crème (voorkomt niet dat het leder gaat scheuren, het) zorgt er wel voor dat het veel langer soepel en zacht blijft en dat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

 

Inhoud: 300m

Meer details

27 Items

€ 15,95

incl. BTW

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL (anders €4.95)

Levering binnen 1 à 2 werkdagen (indien voorradig)

14 dagen bedenktijd (m.u.v. sale en custom made artikelen)

Beste Ruitersportwinkel van het jaar 16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Whatsapp: 06 20644469

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Schrijf uw recensie

Luc Childeric is een zeer verfijnd merk van Franse afkomst. Het merk staat bekend om de zadels die gemaakt worden waarbij de balans, contact en vrijheid van het paard centraal staan. Probeer het en je zal het ondervinden.


 


De zadels van dit merk zorgen ervoor dat je je houding kan verbeteren. Door jou te helpen een correcte, gebalanceerde en ongedwongen houding te geven, krijg je de kans om zo min  mogelijk te bewegen terwijl jouw paard zo veel mogelijk beweegt


De zadels van Luc Childeric zijn ontworpen om harmonie te creëren tussen de ruiters en het paard. De ruiter wordt namelijk in het middelpunt geplaatst en dit geeft het paard meer comfortabiliteit


 


Ook zal je leren het contact te waarderen wanneer je een Luc Childeric zadel probeert. Dit contact werf je doordat het zadel ervoor zorgt dat je op de juiste plek zit, dit bied je extra balans en vastheid.


 


Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat je zelf de zit, zweetbladen en kniewrongen kunt kiezen om zo voor jou de optimale combinatie te vormen. Samen met onze zadelpassers kan je een goede match vinden.


Naast de zadels, biedt Luc Childeric ook verschillende onderhoudsartikelen aan om jouw zadel netjes te maken en houden. Daarnaast kent het merk ook nog verschillende kwaliteitsvolle toebehoren voor jouw zadel zoals beugelriemen en singels.

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"