Lederzeep Cavalor Expand

Lederzeep Cavalor

Cavalor Cavalor

310000162

Nieuw

Cavalor Leather Soap zorgt een grondige reiniging van het leder van je zadel en andere tuigage.

3 Items

Op voorraad

€ 15,29

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL (anders €4.95)

Levering binnen 1 à 2 werkdagen (indien voorradig)

14 dagen bedenktijd (m.u.v. sale en custom made artikelen)

Beste Ruitersportwinkel van het jaar 16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Whatsapp: 06 20644469

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Schrijf uw recensie

Lederzeep Cavalor

Lederzeep Cavalor

Peter Bollen, oprichter van Cavalor, is een afgestuurd bio-ingenieur met als scriptie ‘voeding van het sportspaard. In 1989 werd Cavalor opgericht door Peter en een directeur van een Belgische firma. Samen deelde zij een passie voor de paardensport en paardenvoeding en hun drijfveer werd; ‘gezondheid, prestaties en welzijn van het paard zijn het belangrijkste. Onder de naam Cavalor wilde zij voedingsproducten voor paarden op de markt brengen die topprestaties moeten leveren.


De jaren die daarna volgde pakte uit met heel veel succes. Cavalor groeide uit tot een wereldwijd erkend bedrijf en als wereldleider in de paardenvoeding. De afgelopen jaren heeft Cavalor duizenden eigenaren en ruiters weten te helpen. Inmiddels is iedereen die op het allerhoogste niveau de paardensport beoefend ervan overtuigd dat; ‘De juiste voeding + beste zorgen = top prestaties’.


Cavalor staat voor innovatie, kwaliteit en resultaat. De producten worden nu verkocht in 50 landen wereldwijd en worden aangeprezen door kampioenen in de paardensport. Het biedt een complete lijn aan voor paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten. Deze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek, ontwikkeling, test en selectie van beste ingrediënten, kwaliteitscontroles en strik vastgelegde productiewijze.