Zadeldek Veelzijdigheid Le Mieux ProSport

Zadeldek Veelzijdigheid Le Mieux ProSport

Le Mieux

Nieuw

Dit mooie, sportieve dekje is van Le Mieux. Het zadeldek is anatomisch gevormd, wat voor een comfortabele ligging zorgt. Het dekje heeft een goed absorberende binnenvoering. Daarbij schuift het zadeldekje niet, dankzij de speciale zadellussen.

1 Item

€ 64,95

incl. BTW

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL (anders €4.95)

Levering binnen 1 à 2 werkdagen (indien voorradig)

14 dagen bedenktijd (m.u.v. sale en custom made artikelen)

Beste Ruitersportwinkel van het jaar 16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Whatsapp: 06 20644469

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Adviesprijs: € 64,95

Schrijf uw recensie

Le Mieux is een wereldwijd bekend merk binnen de paardensport. Zij leveren al jarenlang kwaliteitsvolle producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste innovaties. Le Mieux biedt uitkomst voor zowel ruiter als paard en zorgt er voor dat zij als combinatie beter kunnen presteren. Le Mieux richt zich op alle disciplines en zorgt daarbij dat kwaliteit en resultaat voorop staan.


Le Mieux heeft verschillende peesbescherming in hun assortiment. Met de nodige ontwikkeling, onderzoek en innovaties bieden zij met hun peesbescherming de optimale bescherming voor het paardenbeen. De volgende producten vind je in ons assortiment;


-         Le Mieux Teknique Boots - speciaal ontworpen voor het springen. De teknique boots bieden optimale bescherming van het paardenbeen. Zijn voorzien van de zogenaamde ‘gel lining’ wat ervoor zorgt dat de pezen volledig beschermt zijn. De peesbeschermer heeft een perfecte pasvorm en is gemaakt van zacht materiaal.


-         Le Mieux Snug Boots – een ideale allround peesbeschermer. Deze peesbeschermer biedt de perfecte combinatie. Het biedt de ideale pasvorm en de pezen worden volledig beschermd. Daarnaast is de peesbeschermer voorzien van een 3D-mesh voering wat een schokabsorberende werking heeft, tevens zorgt het ervoor dat de benen zo koel mogelijk blijven. Deze peesbeschermers worden gebruikt in alle disciplines.


-         Le Mieux Fleece Brushing Boots – de Fleece Brushing Boots zijn voorzien van een ultra zachte binnenvoering wat wrijving voorkomt en de druk egaliseert. Het beschermt de ledematen volledig.


-         Le Mieux Support Boots – de peesbeschermers voor zowel training als wedstrijd. Zijn van lichtgewicht en biedt ondersteuning aan de pezen en kogel door goede pasvorm. De Airprene voering zorgt voor een goede ventilatie, wat voorkomt dat er wrijving en teveel zweet ontstaat.


Daarnaast hebben zij tevens een assortiment van dekjes voor alle disciplines en springschoenen. 


-         Le Mieux Pro Sport Square Suede Dekje - Le Mieux Pro Sport Square Suede is voorzien van een zeer goed absorberende binnenvoering. De bovenkant van het Le Mieux dekje is gemaakt van suede, wat een luxe uitstraling geeft. Het Le Mieux Pro Sport zadeldek schuift niet onder het zadel dankzij de speciale zadellussen.

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"