Jodhpurs Ariat Bromont Pro Zip Paddock Insulated Expand

Jodhpurs Ariat Bromont Pro Zip Paddock Insulated

Ariat Ariat

Nieuw

De Ariat Bromont pro Zip Paddock Insulated jodhpur is van goede kwaliteit. De jodhpur is gemaakt van water- en vuilafstotend leer. In de Ariat Bromont jodhpur heb je altijd warme voeten door de Primaloft® isolatie techniek. Verder heeft deze Ariat jodhpur net als alle Ariat paardijschoenen een goed voetbed, voor extra comfort. Dankzij de Ariat Bromont pro Zip Paddock Insulated jodhpurs houd je warme voeten, zelf bij -10 graden!

10 Items

Op voorraad

  • Zwart

€ 159,88

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL (anders €4.95)

Levering binnen 1 à 2 werkdagen (indien voorradig)

14 dagen bedenktijd (m.u.v. sale en custom made artikelen)

Beste Ruitersportwinkel van het jaar 16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Whatsapp: 06 20644469

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Adviesprijs: € 214,95
Waterdichtheid schoenenWaterafstotend
Materiaal schoenenLeder
Soort sluiting schoenenRits

Schrijf uw recensie

Ariat is dé leverancier van Ariat Boots, paardrijlaarzen, jodphurs en work boots.

De eigenaren van Ariat, Pam Parker en Beth Cross, zagen in 1991 een gat in de markt. Het duo wilde hoge kwaliteit rijlaarzen maken met dezelfde technologieën als Nike en Reebok. Twee jaar later werden de Ariat laarzen geïntroduceerd op de hippische schoenenmarkt. Het bedrijf was onmiddellijk succesvol!


Momenteel is het schoeisel van Ariat zeer geliefd onder een groot aantal ruiters in binnen- en buitenland. Dit merk is perfect voor ruiters die behoefte hebben aan stabiliteit, evenwicht en demping. Daarnaast behoort het merk Ariat tot het grootste kleding- en paardensportmerken in de wereld.


Het assortiment van Ariat is geschikt voor stal werkzaamheden, trainingen en outdoor activiteiten. Ariat produceert producten waarop het bedrijf trots op is.
Het bedrijf ontwerpt onder andere schoenen en laarzen voor ruiters die hun lichaam dagelijks op de proef stellen. Het schoeisel voldoet voor de hoge prestaties die van de ruiter gevraagd worden.
Met de producten streeft Ariat ernaar om de wereld opnieuw te ontdekken, te herontwerpen en te hervormen, terwijl men daarnaast ook trouw blijft aan de tradities.


Ariat heeft een breed assortiment en is uiterst geschikt voor zowel mannen als vrouwen; Outdoorlaarzen voor op stal of in het bos; Paardrijlaarzen toepasbaar in diverse disciplines zoals dressuur, springen et cetera. Maar de schoenen zijn ook uitermate geschikt voor de recreatieve ruiter. Daarnaast ook een breed assortiment aan jodphurs, welke gebruikt kunnen worden als stalschoen of tijdens het paardrijden.
Endurance shoes behoren ook tot het assortiment. Bij het schoeisel van Ariat wordt er gebruik gemaakt van vier verschillende zolen: Entry Level Technology, Better Technology, Enhanced Mid-Level Technology en Best Technology.


Entry Level Technology (4LR)
Deze zool is voor de Ariat Boots en schoenen ontworpen die geschikt zijn voor eenvoudige principes. Dankzij de duurzame buitenzool, de lichtgewicht stabiliserende schacht en de binnenzool met kussentjes, de superieure schokabsorberende vermogen biedt de zool erg veel comfort.
De Windermere outdoorlaars en de Heritage IV Jodphur van Ariat zijn voorzien van de Entry Level Technology zool.


Mid Level Technology (ATS)
Deze zool is een verbeterde versie van de 4LR zool. Deze zool  biedt de voet veel ondersteuning, stabiliteit, schokabsorptie en comfort.
Deze  zool is toegepast bij de Ariat boot Coniston en de Performer Zip Jodphur


Enhanced Mid-Level Technology (ATS MAX)
Deze zool is de verbeterde en versterkte versie van de ATS Ariat zool. Het grote verschil tussen de ATS zool en de ATS MAX zool is dat de ATS MAX een extra tussenzool heeft. Daardoor bieden de schoenen voorzien van deze zool een lichtgewicht demping.
Deze zool is toegepast bij de Telluride II H2O Ariat schoen en de Bromont Pro paardrijlaarzen.


Premium Technology (Cobalt VX)
Dit is de beste en meest geavanceerde zool die Ariat te bieden heeft. Naast de ondersteuning, stabiliteit, schokabsorptie en de hoge comfort, beschikt deze zool ook over een XSTATIC temperatuur en geurbescherming.
Deze zool is toegepast bij de Devon Pro VX Jodphur van Ariat.