Aanbieding! Vest Anky Technostretch Jacket Girls

Vest Anky Technostretch Jacket Girls

Anky

Nieuw

Technostretch Jacket Girls Special

13 Items

€ 41,96

incl. BTW

€ 55,95 incl. BTW

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL               (anders €4.95)

Ruim assortiment met exclusieve merken

Advies van specialisten

Beste Ruitersportwinkel van het jaar                       16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

GeslachtKids
SoortVest

Schrijf uw recensie

Vest Anky Technostretch Jacket Girls

Vest Anky Technostretch Jacket Girls

Technostretch Jacket Girls Special

Oprichtster Anky van Grunsven weet als geen ander met welke behoeftes je kampt tijdens het uitoefenen van topsport. Drievoudig Olympisch kampioen winnares heeft vanuit haar persoonlijke ervaringen kleding weten te ontwerpen waarbij ruiter en paard beter functioneren. Al de kleding Anky Technical Casuals maakt gebruik van hoogwaardige technische materialen en stoffen. Sinds 2012 is Anky Technical Casuals onderdeel geworden van Bieman De Haas BV en levert het nog steeds topkwaliteit producten.Een paar essentials uit de Anky collectie:


-          Anky Saddle Pad -> het Anky zadeldek is een zadelpad gemaakt van suèdine met siliconen logo om verschuiving te voorkomen. De binnenvoering is gevoerd met coolmax en zorgt voor een ademend effect. De druk wordt door de zachte vulling gelijkmatig verdeeld en zorgt ervoor samen met de siliconen dat het zadel netjes op zijn plek blijft. Dit saddle pad is een legende op het gebied van zadeldekken en wordt dan ook veel verkocht.


-          Anky Therapeutic Airflow -> het Anky Therapeutic Airflow zadeldek is een zadelpad gemaakt van suèdine met siliconen logo om verschuiving te voorkomen. De binnenvoering is gevoerd met coolmax en zorgt voor een ademend effect. Daarnaast bevinden zich schokabsorberende panelen onder het zadelgedeelte, dit is voorzien van het hallow-fibre materiaal wat er voor zorgt dat de druk optimaal verdeeld wordt.


-          Anky Fleece Bandages -> Anky bandages zijn naast de saddle pad een bekend product binnen de hippische sector. De fleece bandages zijn gemaakt van hoge kwaliteit en hebben een anti-pilling fleece. De bandages zijn afgewerkt met logo en klittenbandsluiting.


-          Anky Essential Polo -> Dé famous Anky polo die iedereen wel kent! Deze essential polo is gemaakt van piqué materiaal en afgewerkt met polygiene om onaangename geurtjes tegen te gaan. Deze Anky Polo is ideaal voor zomersweer!


-          Anky Sleeveless polo -> De polo, net als de essential maar dan zonder mouwen. Ook gemaakt van piqué materiaal en afgewerkt met polygiene.


-          Anky Climatrole Beenbeschermers -> de nieuwe standaard op het gebied van beenbescherming. De flexibele maar schokabsorberende neopreen voering zorgen voor een goede bescherming van het paardenbeen. Daarnaast heeft de peesbeschermer luchtgaatjes voor optimale luchtcirculatie waardoor vocht en warmte eenvoudig kunnen worden afgevoerd. De peesbeschermer Climatrole is ook voorzien van I.4U Heat Dispenser System, in vorm van aluminum collectoren waardoor warmte naar buiten wordt getransporteerd.