Peesbeschermers Kentucky Solimbra D30 Expand

Peesbeschermers Kentucky Solimbra D30

Kentucky Kentucky

Nieuw

De Kentucky Solimbra Boots d30 bieden de ultieme bescherming voor uw paard met behulp van d3o intelligente moleculen. Ook geschikt als een race- boot . Deze peesbeschermers zijn uitvoerig uitgetest en door top level concurrenten over de hele wereld positief onderschreven .

2 Items

Op voorraad

  • Bruin

€ 119,00

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL (anders €4.95)

Levering binnen 1 à 2 werkdagen (indien voorradig)

14 dagen bedenktijd (m.u.v. sale en custom made artikelen)

Beste Ruitersportwinkel van het jaar 16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Whatsapp: 06 20644469

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Adviesprijs: € 159,99
Voering_beenbeschermingNee
Ventilatie_beenbeschermingStandaard
Type sluiting_beenbeschermingKlittenband

Schrijf uw recensie

Kentucky Horseware is opgestart in 2011 en heeft zich binnen een mum van tijd ontwikkeld tot een ‘’must have’’ paardenmerk voor beenbescherming, zoals; peesbeschermers en achterbeenbeschermers. Inmiddels heeft Kentucky een veel breder assortiment ontwikkeld. Daarnaast is het merk ondertussen wereldwijd verkrijgbaar, bijvoorbeeld in Europa, de Verenigde Staten en Australië.


De missie van Kentucky is om paardenproducten van hoogwaardige kwaliteit te ontwikkelen en daarbij extreem goede bescherming te bieden. Echter is het voor het merk Kentucky ook van belang dat de hoogwaardige kwaliteit gepaard gaat met een stijlvolle look en optimaal comfort. Hierbij worden de kernwaarden innovatie en excellentie niet uit het oog verloren. Dankzij de expertise van Kentucky kan je er van uit gaan dat het welzijn van je paard of pony absoluut op de eerste plaats staat!


Naast het feit dat het merk voortdurend nieuwe producten ontwikkelt, houdt het zich ook bezig met het verbeteren van de bestaande producten. Dat wordt gerealiseerd door te luisteren naar het advies van onder andere ruiters en grooms. Naast dat Kentucky Horseware bekend staat om de excellente beenbescherming, heeft het merk ook herkenbare eigenschappen. Hieronder staan een aantal van die eigenschappen uitgelicht.


Voering van kunstmatig konijnenvel

Kentucky heeft een kunstmatig konijnenvel ontwikkeld, welke voornamelijk gebruikt wordt in de binnenvoering van de Kentucky Horseware dekens. Deze voering biedt geweldige voordelen! De kunstmatige konijnenvacht is ontzettend zacht, waardoor eventuele schuurplekken op de schouders worden voorkomen. Naast dat het extreem zacht is, blijven de paardenharen ook niet in de binnenvoering zitten. Daarnaast gaat je paard of pony prachtige glimmen, doordat de paardendeken hetzelfde bereikt als wanneer je met een wollen poetshandschoen over de vacht van je paard of pony gaat.
De artificiële konijnenvacht creëert kleine luchtzakjes in de vacht, waardoor de lichaamswarmte van het paard wordt vastgehouden. Hierdoor zijn de dekens niet allen mooi en zacht, maar ook lekker warm. De Kentucky hondendeken en de Kentucky Showdeken zijn gevoerd met dit artificiële konijnenvel.


Solimbra materiaal

Kentucky Horseware streeft ernaar om de beste en meest comfortabele beenbescherming voor je paard of pony te ontwikkelen. Dat wordt bereikt doordat Kentucky Horseware zichzelf dagelijks afvraagt op welke manier de producten verbeterd kunnen worden. De Solimbra buitenzijde die is toegepast bij geselecteerde beenbeschermers, biedt je paard verhoogde bescherming. Deze gelamineerde buitenstof is weerbestendig en toch extreem ventilerend. Deze beenbeschermers houden geen water vast. Hierdoor worden zware, natte beschermers voorkomen. Deze techniek is toegepast bij de Kentucky Solimbra D30 peesbeschermers en bij de Kentucky Solimbra Allround achterbeenbeschermers.


D30 Schokabsorberende moleculen

Deze technologie is toegepast bij Kentucky D30 Air beschermers met bont, Kentucky Air Wol beschermers, Kentucky strijklappen met bont en de Kentucky Tendon Boots D30 Air.


De D30 schokabsorberende moleculen bevinden zich in vrije toestand in vloeistof. Indien er een plotse slag of stoot plaatsvindt op de vloeistof, verhardt deze onmiddellijk. De schok wordt geabsorbeerd en vervolgens weer afgebroken voordat het weer een vloeibare vorm aanneemt. Deze beenbeschermers bieden je paard de maximale flexibiliteit, bescherming en toch extreem hoog comfort.


Naast bovengenoemde technologieën is er ook een breed assortiment andere paardenspullen verkrijgbaar. Bekijk het volledige assortiment van Kentucky Horseware bij Drunens Ruiterhuis online of in onze winkel.