Onderbandages 45x45 Eskadron

Onderbandages 45x45 Eskadron

Eskadron

Nieuw

Set van 4 onderlappen van het merk Eskadron. De onderlappen hebben de afmetingen 45 x 45 cm.

1 Item

Laatste items in voorraad!

€ 57,95

incl. BTW

Gratis afhalen in de winkel

Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL               (anders €4.95)

Ruim assortiment met exclusieve merken

Advies van specialisten

Beste Ruitersportwinkel van het jaar                       16/17 

Vragen of hulp nodig? 

Bel of mail ons! 

Tel: 0416 373782 

Mail: webshop@drunensruiterhuis.nl 

Schrijf uw recensie

Onderbandages 45x45 Eskadron

Onderbandages 45x45 Eskadron

Set van 4 onderlappen van het merk Eskadron. De onderlappen hebben de afmetingen 45 x 45 cm.

In 1977 werd, naast de rijkleding van Pikeur, het merk Eskadron gelanceerd. Dit merk moest gaan dienen voor de uitrusting van het paard en het doel was om met deze collecties hetzelfde niveau als Pikeur te bereiken. Het merk Eskadron draagt het motto; ‘Kwaliteit is geen luxe’ wat refereert naar hoge kwaliteitseisen van alle producten. Alle producten van Eskadron worden in samenwerking met op topniveau presterende ruiters ontworpen en bedacht zodat de kwaliteit zo optimaal mogelijk is.


Eskadron heeft verschillende soorten beenbescherming voor het paard ontworpen voor alle verschillende disciplines. Het begon allemaal bij de classic peesbeschermer. Een simpele peesbeschermer met neopreen voering en uitsparing voor extra draagcomfort. De sport verandert en er worden steeds meer eisen gesteld aan beenbescherming, Eskadron veranderde deze wensen in verschillende concepten:


-          Eskadron Peesbeschermers Flexisoft


De, na de Classic, basis peesbeschermers van Eskadron met een ultiem draagcomfort. Het is een anatomisch gevormde peesbeschermer en heeft een flexisoft zone, wat voor extra bewegingsvrijheid zorgt. Verkrijgbaar met lamsvacht, neopreen en gel voering. De Eskadron Flexisoft Gel is uniek omdat kleine oneffenheden en peesknopen worden gecompenseerd en de peesbeschermer zich daarop aanpast.


-          Eskadron Peesbeschermers Flexisoft Air


De Eskadron Flexisoft Air heeft ademend neopreen met luchtgaten als voering en is een innovatie op het gebied van maximale functionaliteit en veiligheid. Deze peesbeschermer heeft aan de buitenzijdes rooster beschermende luchtkanalen.


-          Eskadron Peesbeschermers Cross Country


De Eskadron Cross Country zijn speciaal ontworpen voor de eventing sport. Het is een anatomisch gevormde peesbeschermer en heeft een flexisoft zone, wat voor extra bewegingsvrijheid zorgt. De Cross Country heeft dubbele klittenbandsluiting en drukknopsluiting voor extra veiligheid. Zeer geschikt voor het rijden op moeilijke ondergronden.


-          Eskadron Peesbeschermers Pro Dressage


De Eskadron Pro Dressage is een 3-in-1 peesbeschermer en staat vooral bekend om zijn goede pasvorm. Deze peesbeschermer biedt jouw paard extra bewegingsvrijheid door de openingen in het voorste gedeelte.


 


Naast peesbeschermers heeft Eskadron ook springschoenen ontworpen van verschillende materialen:


-          Eskadron Springschoen Kunstleder Lamsvel


-          Eskadron Springschoen Kunstleder


-          Eskadron Springschoen van Pikosoft