VERKOOPMEDEWERKER - Full Time

In deze functie heb jij veel contact met onze klanten, jij adviseert hen op een enthousiaste manier over de producten en mogelijkheden en biedt hen de meest passende oplossing. Je vindt het leuk om Custom Made artikelen aan te meten en te adviseren hierbij.

Je zorgt ervoor dat jouw productcategorie goed gepresenteerd is in onze winkel en zorgt dat jij de specialist bent van de productcategorie. Jij weet alles. Geen klant of collega kan jou iets vertellen wat je niet weet. Jij vertelt het management welke merken opgenomen moeten worden in het assortiment.

Daarnaast zorg je voor de administratieve verwerking van goederenontvangsten, voorraadcorrecties, prijswijzigingen, retouren en verkopen. De presentatie van producten en het oplossen van problemen van klanten behoort tot jouw taken.

Natuurlijk doe jij dit niet helemaal alleen, jij werkt in een jong en dynamisch team en samen gaan jullie ervoor de beste ruitersportzaak van Nederland te worden.

Wij bieden jou een werkplek waar jij veel zult leren over ruitersportartikelen en de verkoop ervan. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden. Op termijn kunnen je taken worden uitgebreid met het coachen van collega's, bepalen van het assortiment en het bijhouden van de voorraad.

Wat wordt er van je verwacht

 •          Een zeer verkoop- en servicegerichte instelling
 •          Je bent handig met een computer
 •          Je bent actief in de paardensport
 •          Je bent zelfverzekerd, kwaliteits- en servicegericht en iemand die graag op mensen af stapt
 •          Je bent gemotiveerd, flexibel en hebt eigen initiatief
 •          Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 •          Je bent collegiaal en werkt graag in een team
 •          Je bent op vrijdagavond en zaterdag beschikbaar en op de koopzondagen
 •          Je bent in bezit van een afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting
 •          Je reistijd is korter dan 30 minuten (files meegerekend). Sollicitaties van kandidaten die langer moeten reizen worden niet in behandeling genomen.

Wat wij bieden

 •          Een kans om van je hobby je beroep te maken
 •          Na een gedegen inwerkperiode een afwisselende functie
 •          Je denkt mee over het assortiment en de manier waarop we dat assortiment aanbieden. Op termijn bepaal je het assortiment mee
 •          Goede arbeidsvoorwaarden
 •          Een marktconform salaris

Voor vragen en sollicitaties:

Stuur je cv naar onderstaand adres voorzien van filmpje (in plaats van een brief) waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die wij moeten aannemen. Dit filmpje mag heel eenvoudig zijn opgenomen met je telefoon. Stuur het bij voorkeur samen met je cv via WeTransfer zodat het zeker aankomt en zodat je een bevestiging krijgt van de ontvangst.

We nemen de tijd voor het verzamelen van reacties van geïnteresseerden, reken dus niet op een directe uitnodiging of afwijzing.

Jan Mulders , J.Mulders@DrunensRuiterhuis.nl

MARKETINGMEDEWERKER - Scholier/bijbaantje

Voor onze winkel zijn wij per direct op zoek naar een scholier die de marketingafdeling kan ondersteunen met het up to date houden van de website. Daarnaast biedt de medewerker ondersteuning bij de invulling van social media en de nieuwsbrief.

Wij vragen:
- Een vlotte pen en een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.
- Studenten in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar oud met een HAVO/ VWO achtergrond.
- Bij voorkeur kennis van Adobe Photoshop of alternatief.
- Affiniteit met fotograferen. 
- De scholier die beschikbaar is voor een aantal uren op de doordeweekse dagen of vrijdagavond en zaterdag.
- Woonachtig omgeving Drunen 

Om deze werkzaamheden je snel eigen te maken is een affiniteit met de paardenbranche een must.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om ons team te komen versterken? Stuur dan een (korte) motivatiebrief met CV naar a.bosch@drunensruiterhuis.nl