In onze zadelmakerij worden reparaties aan zadels verricht. Veel voorkomende zadelreparaties zijn het opvullen van een zadel en het vervangen van singel stoten. In de meeste gevallen kunnen we jouw zadel binnen enkele dagen aanpassen of repareren. Dit is afhankelijk van de planning.

Het kan nog sneller wanneer je een afspraak maakt. Op afspraak kun je het zadel ’s ochtends brengen en ’s avonds ophalen of er eventueel op wachten. Voor het maken van een afspraak kun je het beste even contact op nemen met de winkel via het telefoonnummer 0416-373782. Kies in het keuzemenu nummer 1: zadelservice. Of stuur een e-mail naar zadels@drunensruiterhuis.nl.


Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"