In onze werkplaats worden (kleine) reparaties aan bijvoorbeeld hoofdstellen, halsters en singels verricht. Veel voorkomende kleine reparaties zijn bijvoorbeeld:

  • Reparaties aan (men) tuigage
  • Stiksels opnieuw plaatsen
  • Gespen vernieuwen.

Daarnaast is het mogelijk om hoofdstellen, halsters, singels en (men) tuigage op maat te laten maken.

Kleine reparaties worden handmatig of machinaal gedaan in de werkplaats van onze winkel. In de meeste gevallen kunnen we artikelen binnen enkele dagen aanpassen of repareren. Dit is afhankelijk van de planning en drukte in de werkplaats. Het vooraf maken van een afspraak zorgt ervoor dat we uw artikelen zo snel mogelijk kunnen repareren. Op afspraak kun je het artikel ’s ochtends brengen en ’s avonds ophalen of er eventueel op wachten.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met de winkel via het telefoonnummer 0416-373782 of stuur een e-mail naar verkoop@drunensruiterhuis.nl.


Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"