LET OP! DE TWEEDEHANDS MARKT IS VERPLAATST NAAR STAL DE HOGE HEIDE. 

Adres:

Margrietweg 22

5151 RH Drunen

Op 16 september dit jaar wordt de binnenmanege van Stal de Hoge Heide omgetoverd tot een grote markt. Jij krijgt, als verkoper van tweedehands ruitersport artikelen, de mogelijkheid om een tafel te huren tijdens deze markt. Op deze tafel kunnen (paardrij) artikelen te koop aangeboden worden.

 De kosten zijn afhankelijk van de plaatsing van jouw tafel (afmeting van de tafel is 220cm x 70cm), deze bedragen € 15,- voor een normale tafel of € 20,- voor een premium tafel. Je krijgt op de dag zelf een waardebon van het Drunens Ruiterhuis van € 10,-  die inleverbaar is in de winkel.

Als verkoper bepaal je zelf de prijs van de spullen en sta je vrij om te onderhandelen. Er dient echter wel contant afgerekend te worden op de markt. De opbrengst is 100% voor de verkoper.

Hebben jij en je vriend(en) gezamenlijke spullen die je wilt verkopen? Het is natuurlijk ook mogelijk om als groep of vereniging een of meerdere tafels te huren. 

Premium tafels

Nieuw dit jaar zijn de Premium tafels. Hierbij kun je een tafel huren op een A-locatie. Denk hierbij aan tafels aan de buitenzijde of op de kopse kant. De kosten van deze tafels bedragen 20euro. Ook bij de huur van deze tafel krijg je een waardebon van 10euro van het Drunens Ruiterhuis. Deze tafels zijn er natuurlijk maar beperkt. Dus wees er snel bij want vol=vol! 


Inschrijven:
Wil jij graag één of meerdere tafels huren tijdens de tweedehands markt? Download dan onderstaand formulier en mail deze voor zaterdag 9 september 2017 naar webshop@drunensruiterhuis.nl . De reservering is pas definitief als u de huurkosten heeft voldaan, deze kunt u betalen door middel van een betalingslink welke wij u toe zullen sturen via de mail.

Heb jij zin om lekker rond te snuffelen tussen allerlei leuke (paardrij) spullen?  Kom dan op zaterdag 16 september naar onze tweedehands markt bij het Drunens Ruiterhuis van 10.00u tot 15.00u.

 

Inschrijf Formulier

Zet onderstaande gegevens in een email als u interesse heeft in onze tweedehands markt op zaterdag 16 september  en een of meerdere tafels wilt huren en stuur deze door naar webshop@drunensruiterhuis.nl

Naam:

 

Adres:

 

 

                                     

Email adres:

 

Telefoonnummer:

 

Soort tafels:

 premium tafel of gewone tafel

Aantal tafels:

 

Graag dit formulier voor 9 september doorsturen naar webshop@drunensruiterhuis.nl zodat uw aanmelding definitief is. 

Graag zien wij u op 16 september!