Heb jij een paard of pony met slechte hoeven en wil je dit graag verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Samen met de supplementen van Cavalor gaan wij de uitdaging aan!

Welke producten krijg je?
Cavalor stelt twee supplementen beschikbaar die je gaan helpen om de conditie van de paardenhoef te verbeteren! Hoe fijn is dat?! Het gaat hier om de supplementen: Cavalor Hoof Aid special en de Cavalor Podoguard. Beide supplementen krijg je mee naar huis en mag 2 maanden proberen. De Cavalor hoof aid special stimuleert de hoefgroei en herstelt brokkelhoeven terwijl de Cavalor Podoguard zorgt voor een verbeterde hoefvorming- en kwaliteit.

 Wat verwachten we van je?
We verwachten dat beide supplementen tegelijk op 1 paard of pony getest worden.  Daarnaast vinden wij het belangrijk om regelmatig een update te krijgen over de vorderingen van de hoeven van jouw paard. Voordat je start met de supplementen stuur een foto van de begin stand van de hoeven. Daarna houd je ons om de weken op de hoogte van de vorderingen d.m.v. een foto met toelichting. Na 2 maanden stuur je een foto van de eindstand. Als laatste verwachten we dat je na de twee maanden een recensie op de website van Cavalor achterlaat.

Aanmelden?
Heb jij een paard met slechte hoeven en wil jij GRATIS twee supplementen van Cavalor uitproberen? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen, met daarin een motivatie en een foto van de hoeven, naar: webshop@drunensruiterhuis.nl.