Op het gebied van rijhelmen en veiligheid is One K een vooruitstrevend merk. De rijhelmen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het merk biedt de ruiter de ideale combinatie van een charmant ontwerp en een geavanceerde veiligheidscombinatie. Dankzij het brede assortiment aan opties en maten zijn de One K helmen geschikt voor iedere ruiter. De caps worden door ruiters in diverse disciplines gedragen; dressuur, springen, eventing, equitation en hunters.

Maten

De populaire caps van One K zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten. Van XS voor kinderen, tot XL voor volwassenen. Daarbij kunnen de caps met behulp van de binnenvoeringen gemakkelijk aangepast worden naar de gewenste grootte en vorm. De binnenvoeringen zijn verkrijgbaar in twee vormen; normaal/rond en lang/ovaal. Daardoor zijn de helmen volledig af te stemmen naar de gewenste vorm van het hoofd, wat optimaal comfort biedt voor de ruiter.
- Normaal/rond; de normaal ronde vorm is geschikt voor een hoofd met vrijwel identieke afmetingen van voor naar achteren, en zijkant naar zijkant.
- Lang/ovaal; deze vorm is door One K speciaal ontwikkeld voor hoofden welke van voor naar achter wat langer zijn dan van oor tot oor. Daardoor is de binnenvoering aan de zijkanten smaller.

Bij Drunens Ruiterhuis zijn de modellen Defender en Avance van One K verkrijgbaar.
Deze rijhelmen hebben de volgende specificaties:
- Een polycarbonaat en geavanceerde ABS compositie buitenlaag.
- Spuitgegoten schaalontwerp.
- Een wasbare, sneldrogende, vochtafvoerende antimicrobiële voering.
- Roestvrijstalen gaas.
- Een comfortabel gevoerd harnas van suède, klittenband en een Fastex-gesp.
- Meerdere streepvormige ventilatieopeningen.


One K Defender rijhelm.

Dit model rijhelm is een basis rijhelm van One K. Naast het sportieve uiterlijk heeft de cap ook een modieus uiterlijk. Dit model is verkrijgbaar in een matte en een glossy versie.

One K Avance rijhelm.

De Avance rijhelmen zijn een uitbereiding van de One K Defender caps. Naast het mooie uiterlijk van de rijhelmen beschikt de Avance over een brede rand om extra bescherming te bieden tegen de stralende zon.