Animo; elegant, creatief, vooruitstrevend en innovatief

Het Italiaanse merk Animo speelt optimaal in op hedendaagse behoeften van ruiters. Kernwaarden zoals maximale beweegbaarheid en comfort worden hoog geacht. Enkel dan is het mogelijk om te voldoen aan de hoge technische prestaties waaraan voldaan dient te worden. Bij de paardrijkleding van Animo is een combinatie gemaakt van mode, comfort en innovatie.

Voor de paardrijkleding van Animo wordt gebruik gemaakt van buitengewoon elastische stoffen, om de ruiter vrij te laten in de beweging. Daarnaast draagt de combinatie van de materialen bij aan een constante regeling van de lichaamstemperatuur. Dit beschermt je dus zowel tegen warmte als tegen kou.

Dankzij de toevoeging van zilverdraad in de gebruikte stoffen, zijn het grote aantal ionen in staat om de bacteriëngroei te remmen. Deze bacteriën zijn de hoofdoorzaak van vieze lichaamsgeurtjes. Transpiratie en lichaamsvocht wordt door de kleding naar buiten getransporteerd. Dat geeft de ruiter een aangenaam en fris gevoel. Daarnaast hoeft het overgrote deel van de collectie paardrijkleding van Animo niet gestreken te worden.

De paardrijkleding van Animo is niet enkel te herkennen aan de vooruitstrevende en geavanceerde technologieën, maar ook aan de levendige en kleurrijke collecties; de typische Italiaanse expressie en charme. Hierdoor geniet je net zo veel van de producten van Animo als dat je van het paardrijden doet.

Animo wedstrijdjas

Bij Drunens Ruiterhuis zijn zowel wedstrijdjasjes als slipjassen van Animo te vinden. Hierdoor is er voor iedere ruiter, voor ieder discipline en voor iedere klassen zeker een wedstrijdjas te vinden. Met een stijlvolle wedstrijdjas van Animo kom je zeker goed voor de dag op wedstrijd! Animo heeft zowel wedstrijdjassen en slipjassen voor dames en voor heren. Bekijk het volledige assortiment wedstrijdjassen en slipjassen van dit prachtige merk online of in de winkel.

Animo paardrijbroek

Vervelende, oncomfortabele paardrijbroeken zijn dankzij Animo verleden tijd! Het merk staat voornamelijk bekend om haar paardrijbroeken. De rijbroeken bieden je erg veel comfort doordat ze als een legging aanvoelen. Ook zijn de paardrijbroeken van Animo voorzien van een binnenbroek, wat doorrij plekken voorkomt. Animo biedt een breed assortiment paardrijbroeken voor zowel dames als heren. Bekijk het volledige assortiment online of in de winkel.

Een breed assortiment van Animo voor zowel paard als ruiter, en zowel voor dames als heren is te vinden bij Drunens Ruiterhuis. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.