De kwalitatief hoogstaande paardendekens van Horseware

In 1985 is het bedrijf Horseware opgericht in Dundalk, Ierland, met slechts een klein team. Na het maandenlang ontwikkelen en creëren van paardendekens is het merk Rambo ontstaan zoals wij dat nu kennen. Rambo was medebepalend voor het bepalen van het huidige niveau van paardendekens. Sindsdien behoort het bedrijf tot een van de meest bekende en vertrouwde merken voor paardendekens.

Danzkij de grote ambitie van Tom en Carol MacGuinness, werden paardendekens ontwikkeld die niet alleen waterdicht zijn, maar ook waaronder je paard ook niet veel zal transpireren. Hedendaags worden de paardendekens nog steeds in Ierland ontwikkeld onder toeziend oog van Tom MacGuinness. Er wordt dagelijks gestreefd naar de productie van innoverende producten, gemaakt van hoogwaardige materialen.

Horseware Ireland blijft haar producten continu innoveren. Horseware creëert hoogwaardige nieuwe producten dankzij het feit dat er voortdurend geïnnoveerd wordt. Innovatie maakt het verschil bij de ruitersportartikelen, maar ook voor het leven van jou en je paarden.

Inmiddels behoren niet alleen de Rambo dekens, maar ook Rhino en Amigo paardendekens tot de collectie van Horseware Ireland.

Rambo – De Rambo dekens hebben een zeer lange levensduur. Dat komt doordat de paardendekens tenminste 1 jaar zijn getest door Horseware, voordat het product daadwerkelijk op de markt is gebracht. Deze onderzoeken zijn gedaan bij paarden en pony’s van verschillende rassen en in verschillende maten, om op die manier de beste pasvorm voor ieder paard te kunnen bieden.
De Rambo paardendekens zijn gemaakt van de sterkste stoffen die op de markt zijn. Daarnaast kunnen andere paarden met hun tanden geen grip krijgen op de deken. Hierdoor worden eventuele vernielingen, door bijvoorbeeld bijten, voorkomen. Verder biedt Rambo een waterdichtheidsgarantie van maar liefst 3 jaar! Rambo beschikt over een breed assortiment staldekens, onderdekens, zweetdekens en winterdekens.

Rhino – Het bijzondere aan de Rhino dekens is de wijze waarop deze waterdicht zijn gemaakt. Er is namelijk gebruik gemaakt van een Aquatrans coating. Deze Aquatrans coating is aangebracht op een extra binnenlaag, in tegenstelling tot bij vele andere dekens. Hierdoor is er bij de Rhino dekens sprake van een 100% waterdichtheid. De Rhino dekens zijn hierdoor niet onderhevig aan eventuele slijtage. Daarnaast is er onder de naam Rhino de heerlijke staldeken Rhino Original Medium ontwikkeld. De staldeken is afgewerkt met een super zachte fleecerand rondom de schoft en hals.

Amigo – De Amigo dekens zijn voornamelijk bekend dankzij hun sterke middenklasse lijn Amigo Bravo. Naast de Bravo lijn heeft Amigo ook de Hero lijn in de collectie. De Amigo dekens bieden je paard een erg prettige pasvorm. Daarnaast zijn diverse paardendekens van Amigo voorzien van de nieuwe Amigo borstsluiting: de disc-voorsluiting. Deze fijne, lichte vijfpuntsborstsluiting biedt je paard erg veel bewegingsvrijheid. Deze is toegepast bij de winterdeken Amigo Hero ACY Plus Medium Disc Front en de regendeken Amigo Hero ACY Turnout Lite 50gr.

Bekijk het volledige assortiment van alle Horseware Ireland producten online of in de winkel.