Nieuws

Lees hier de nieuwste blogs van het Drunens Ruiterhuis! 

The mystery rider

Een ruiter in Nederland heeft een fantastische prijs gewonnen. Misschien ben jij het wel? 
Lees meer

Met deze rijbroek ben jij helemaal klaar voor de zomer!

Wist je dat de juiste rijbroek jou extra kan ondersteunen in de zomer? Door te kiezen voor stoffen die ademen en die licht zijn van gewicht help je je lichaam tijdens het sporten een handje mee. euro-star designer Katerina van der Brunt kiest er voor om altijd te werken met hightech materialen.
Lees meer

Wellensteyn outlet

Heb jij je winterjas voor volgend jaar al klaar liggen? Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart shop je Wellensteyn winterjassen met extreem hoge kortingen! 
Lees meer

Tester gezocht! – Paard met slechte hoeven

Heb jij een paard of pony met slechte hoeven en wil je dit graag verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de supplementen van Cavalor gaan wij de uitdaging aan!
Lees meer

Mega Magazijn opruiming

Van donderdag 18 tot en met maandag 22 april is het weer zo ver; de mega magazijnopruiming!! Tijdens deze dagen shop je vele artikelen van bekende merken als: Eskadron, Kingsland, Pikeur etc. met hoge kortingen! Benieuwd naar de kortingen? Lees dan deze blog! →
Lees meer

Emmelie Scholten kiest voor de zadels van Childeric

De zadels van Childeric staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Bij deze dressuurzadels staan balans, contact en vrijheid van het paard en de ruiter centraal. Wil jij alles te weten komen over deze innovatieve zadels? Lees dan deze blog! →
Lees meer

Zorgeloos van de paardensport genieten met BR!

Veiligheid voor zowel paard als ruiter staat bij BR bovenaan. Ruiters kunnen dankzij BR optimaal genieten van paarden en de paardensport! Wil je alles over BR weten? Lees dan deze blog.
Lees meer

Ontdek de hoogwaardige en kwaliteitsvolle producten van Uvex!

Uvex ziet het als haar plicht om ruiters te beschermen door middel van het aanbieden van een goede rijhelm. Om dit na te komen, voldoen de rijhelmen aan de hoogste veiligheidseisen. De rijhelmen zijn uitermate geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Kom in deze blog alles te weten over Uvex!
Lees meer

Het elegante, creatieve en vooruitstrevende merk Animo!

De prachtige paardrijkleding van Animo is te herkennen aan de typische Italiaanse expressie en charme. Dankzij de geavanceerde en vooruitstrevende paardrijkleding kan je net zo veel van de kleding genieten, als dat je van het paardrijden doet.
Lees meer

Meet & greet Jill tijdens Indoor Brabant

Kom jij de nieuwe collectie van By Jill bekijken tijdens Indoor Brabant? En heb je Jill altijd al eens in het echt willen ontmoeten? Dan is dit je kans!
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"