Nieuws

Lees hier de nieuwste blogs van het Drunens Ruiterhuis! 

Horses Product van het Jaar 2017 verkiezing!

Horses Product van het Jaar 2017 verkiezing!

Wauw! We zijn heel trots om jullie te mogen vertellen dat de De Niro Dressagio Evo paardrijlaarzen en het Anatomica S-Line dressuurzadel zijn genomineerd voor de Horses Product van het Jaar 2017 verkiezing! Breng je stem uit op de De Niro Dressagio Evo paardrijlaarzen en het Anatomica S-Line dressuurzadel en maak kans op super gave prijzen! 
Lees meer
Black Friday and Saturday

Black Friday and Saturday

Sla nu je slag tijdens black friday and saturday op 24 en 25 november! 
Lees meer
Mode winweken!

Mode winweken!

De mode winweken komen er weer aan! Tijdens de herfstvakantie maak je bij het Drunens Ruiterhuis kans op fantastische prijzen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een prachtige paardrijbroek van Equiline of De Niro Tricolore paardrijlaarzen? Meer weten? Lees snel verder!
Lees meer

Horse - Sports - Fit - event

Op 13 mei organiseert het Drunens Ruiterhuis in samenwerking met Sprenger, BR en Cavalor het Horse - Sports - Fit - event! Heb jij een paard wat slecht in de bespiering zit? Zit jouw paard ergens vast in het lijf? Of wil jij meer weten over de gezondheid en het management rondom jouw paard? Dan is deze dag ideaal voor jou en je paard! Je komt alles te weten over de gezondheid van jouw paard en je krijgt informatie en tips & tricks van professionals. 
Lees meer
Zadelsymposium

Zadelsymposium

In maart zijn onze zadelexperts naar een zadelexposium geweest in de Duitse stad Leipzig op de Universiteit Veterinair Anatomisch Instituut. Hier hebben ze alles geleerd op het gebied van de anatomie van het paard in relatie tot de zadels. Lees de belangrijkste topics. 
Lees meer

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor onze winkel zijn wij per direct op zoek naar een scholier die de marketingafdeling kan ondersteunen met het up to date houden van de website. Daarnaast biedt de medewerker ondersteuning bij de invulling van social media en de nieuwsbrief.
Lees meer

Ruitersport outlet

Lees meer

Vacature Stagiaire

Zijn Marketingcommunicatie/online marketing én paarden helemaal jouw ding en ben jij per januari/februari op zoek naar een leerzame meewerkstage? Lees dan snel verder.
Lees meer
Zadelpasdag

Zadelpasdag

Heb jij altijd een nieuw zadel willen proberen? Dan is dit je kans. Tijdens de zadelpasdag heb je de mogelijkheid om verschillende modellen zadels te passen! 
Lees meer

Tweedehands Markt

Het is weer zover! Ook dit jaar organiseert het Drunens Ruiterhuis weer een tweedehands markt en wel op zaterdag 16 september. Lees er hier meer over: 
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Block title

Visit our blog

Sluiten

Bij het Drunens Ruiterhuis vinden we jouw privacy erg belangrijk. Je kunt op onze website surfen zonder informatie over jezelf te verstrekken. We maken daarom geen gebruik van cookies op onze site.