Nieuws

Lees hier de nieuwste blogs van het Drunens Ruiterhuis! 

De anatomische bitten van Sprenger

De paardensport is aan het veranderen. We zijn op zoek naar een manier om onze hulpen op een zo goed, en vriendelijk mogelijk, over te brengen op ons paard. Maar hoe kan een bit hier op een fijne manier aan bijdragen?
Lees meer

Wedstrijdfitheid in de zomer, met NAF

Ook in het zomer seizoen willen we graag maximaal profijt hebben van de training tijdens de winter. In deze blog krijg je een aantal tips van NAF, om ervoor te zorgen dat we onze paarden zo goed mogelijk helpen om fit en geconcentreerd te presteren gedurende de zomer!
Lees meer

Cavalor by JRS: Synergie in het paardenlichaam

Hoe vaak koop jij een supplement of een verzorgingsproduct voor je paard? En waar houd je rekening mee in je keuze? Je zult zien dat er tegenwoordig voor alles een middeltje te vinden is. Maar hoe weet je welk product het best is voor jouw paard? Graag vertellen we je meer over de selectieprocedure van Cavalor!
Lees meer

ANKY Sample Sale Zomer 2019

Shop op 21 en 22 juni de samples van de ANKY voorjaarscollectie met hoge kortingen bij Drunens Ruiterhuis. De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!
Lees meer

De zadelpasser; ben jij het?

Drunens Ruiterhuis is op zoek naar een zadelpasser om het team te versterken. Heb jij de gouden tip die leidt tot deze nieuwe toevoeging aan ons team? Dan win jij een fantastische prijs!
Lees meer

The mystery rider

Een ruiter in Nederland heeft een fantastische prijs gewonnen. Misschien ben jij het wel? 
Lees meer

Met deze rijbroek ben jij helemaal klaar voor de zomer!

Wist je dat de juiste rijbroek jou extra kan ondersteunen in de zomer? Door te kiezen voor stoffen die ademen en die licht zijn van gewicht help je je lichaam tijdens het sporten een handje mee. euro-star designer Katerina van der Brunt kiest er voor om altijd te werken met hightech materialen.
Lees meer

Wellensteyn outlet

Heb jij je winterjas voor volgend jaar al klaar liggen? Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart shop je Wellensteyn winterjassen met extreem hoge kortingen! 
Lees meer

Tester gezocht! – Paard met slechte hoeven

Heb jij een paard of pony met slechte hoeven en wil je dit graag verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de supplementen van Cavalor gaan wij de uitdaging aan!
Lees meer

Mega Magazijn opruiming

Van donderdag 18 tot en met maandag 22 april is het weer zo ver; de mega magazijnopruiming!! Tijdens deze dagen shop je vele artikelen van bekende merken als: Eskadron, Kingsland, Pikeur etc. met hoge kortingen! Benieuwd naar de kortingen? Lees dan deze blog! →
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"