News

Drunens Ruiterhuis

Mag ik in iedere kleur wedstrijdjasje rijden?

Mag ik in iedere kleur wedstrijdjasje rijden?

Sinds een paar jaar is er veel veranderd in de regelgeving van de KNHS met betrekking tot wedstrijdoutfits. Voorheen moest iedereen rijden in een zwart tenue. Tegenwoordig zijn de regels voor wedstrijdkleding sterk versoepeld. Ben jij benieuwd wat wel of niet mag, of zoek je nog inspiratie voor een originele wedstrijdoutfit? Of wil je weten wat je mag dragen met hoge temperaturen of slecht weer? Lees dan snel verder! 
Lees meer

Horse - Sports - Fit - event

Op 13 mei organiseert het Drunens Ruiterhuis in samenwerking met Sprenger, BR en Cavalor het Horse - Sports - Fit - event! Heb jij een paard wat slecht in de bespiering zit? Zit jouw paard ergens vast in het lijf? Of wil jij meer weten over de gezondheid en het management rondom jouw paard? Dan is deze dag ideaal voor jou en je paard! Je komt alles te weten over de gezondheid van jouw paard en je krijgt informatie en tips & tricks van professionals. 
Lees meer
Zadelsymposium

Zadelsymposium

In maart zijn onze zadelexperts naar een zadelexposium geweest in de Duitse stad Leipzig op de Universiteit Veterinair Anatomisch Instituut. Hier hebben ze alles geleerd op het gebied van de anatomie van het paard in relatie tot de zadels. Lees de belangrijkste topics. 
Lees meer
SPRING IS CALLING!

SPRING IS CALLING!

De lente komt eraan. De eerste krokussen komen weer uit en we gaan van de koude winter weer naar een hopelijk stralende lente. Toch is deze periode vaak druilerig en onvoorspelbaar. Wat trek je aan en hoe kun je dit het beste combineren? Lees snel verder…
Lees meer
Staart en manen eczeem op tijd behandelen!

Staart en manen eczeem op tijd behandelen!

De temperaturen stijgen en de dagen worden langer. Dit betekent helaas ook dat paarden met staart- maneneczeem weer last gaan krijgen van jeuk. In deze blog geven wij je tips hoe je de staart- maneneczeem het beste kan voorkomen en behandelen.  
Lees meer

Ruitersport outlet

Lees meer

Vacature Stagiaire

Zijn Marketingcommunicatie/online marketing én paarden helemaal jouw ding en ben jij per januari/februari op zoek naar een leerzame meewerkstage? Lees dan snel verder.
Lees meer

Demo Zadelpasdag

Heb jij altijd een nieuw zadel willen proberen? Dan is dit je kans. Tijdens de zadel demopasdag krijg je de kans om een nieuw zadel te kopen tegen een gereduceerde prijs. 
Lees meer

Tweedehands Markt

Het is weer zover! Ook dit jaar organiseert het Drunens Ruiterhuis weer een tweedehands markt en wel op zaterdag 16 september. Lees er hier meer over: 
Lees meer

Ken jij het belang van een goede passende outfit?

Een lekker zittende rijbroek, goed ondersteunende sportbeha en de juiste laarzen zijn de basis voor een goede outfit. Als de kleding niet lekker zit, hoe kan jij jezelf dan volledig richten op de training? Als je een broek aan hebt met de verkeerde grip kan dit nadelig werken op je zit. Door het dragen van een verkeerde sportbeha zal dat te weinig steun geven en dat door veel vrouwen als onprettig ervaren worden. En je laarzen beïnvloeden je houding en een juiste houding is waar het begint. Daarnaast heeft het dragen van een leuke sportoutfit ook een mentaal voorbeeld. Want wie wil er nou niet leuk uit zien.
Lees meer

Categorieën

Informatie

Zie ook

Fabrikanten

Leveranciers

Block title

Visit our blog

Sluiten

Bij het Drunens Ruiterhuis vinden we jouw privacy erg belangrijk. Je kunt op onze website surfen zonder informatie over jezelf te verstrekken. We maken daarom geen gebruik van cookies op onze site.