Wie? Nikki Lommers

Leeftijd? 23 jaar oud

Functie? Verkoopmedewerkster

Woont? Waalwijk

Opleiding? Sociaal Pedagogisch Medewerker en Management

Bucketlist? Starten met mijn paard op het hoogst haalbare niveau. Dromen mag altijd toch?!

Favoriete DR item? Ik kan niet kiezen… Ik ga dan toch voor de Bucas Recuptex Therapy deken en De Niro Boots.

Werkzaam sinds? 28 augustus 2018

 

Wat zijn jouw dagelijkse bezigheden? Verkoop! Daarbij hoort natuurlijk het adviseren van de klanten en het met ze meedenken, maar ook zorgen dat de klant zich thuis voelt bij ons. Een andere dagelijkse bezigheid van mij is het netjes en overzichtelijk houden van de winkel en zorgen dat mijn zadel/hoofdstel/singelhoek netjes en aangevuld blijft.

Wat vind je zo leuk aan het werk bij het Drunens Ruiterhuis? Dat geen één dag hetzelfde is. Het lijkt mij dan namelijk heel saai worden. Gelukkig is dat hier helemaal niet van toepassing! Ook vind ik het indirect werken met paarden natuurlijk onwijs leuk én het beter leren kennen van je klanten.

Welk bijzonder moment dat je hebt meegemaakt bij het Drunens Ruiterhuis zal je voor altijd bij blijven? Nu ik dit invul werk ik hier nog maar drie maanden. Ik zal de vraag een beetje anders beantwoorden. Toen ik net begon ontplofte mijn hoofd bijna van alles wat ik zou moeten weten gedurende de tijd bij het Drunens Ruiterhuis. Bijvoorbeeld het aanmeten van laarzen of het aanmeten van een cap… Schiet mij maar lek dacht ik. Nu gaat dit bijna automatisch en dat vind ik stiekem wel erg leuk.

Wat zijn jouw hobby’s? Paardrijden natuurlijk! Dit doet ik het liefst de héle dag, maar ik vind het ook heel erg leuk om met vriendinnen of familie te borrelen en een lekker hapje te eten.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken? Dat zou ik niet doen als ik jou was ????


Dilemma’s:

Springen of dressuur?

Pizza of salade? Lastig, ik vind allebei wel erg lekker eigenlijk!

Equiline of Euro-Star?

Op zondag buitenrijden of op wedstrijd?

Romantische film of horrorfilm? Beide!

Feesten of een avondje op de bank? Ik heb zelden een avondje op de bank door paardlief, dus kies ik toch daarvoor.

Koffie of thee? Thee. Ik lust écht geen koffie. Wel cappuccino trouwens.

Warmbloed of koudbloed?