Wedstrijshirt Fairplay CecileWedstrijdjas Fairplay Valentina crocoWedstrijdjas Fairplay Valentina Croco Achterkant     Rijhelm Fairplay Fusion Crocodile

Klassieke paardensportstijlen worden aangepast aan de moderne, actieve ruiter. Sinds het begin van Fairplay in 2007 is het merk nog steeds groeiend. Tweemaal per jaar wordt naast de huidige basiscollectie, een seizoenscollectie gelanceerd. Iedere collectie biedt zowel voor de recreatieve als voor de professionele ruiters unieke, frisse en moderne ontwerpen.
Met trots wordt door Fairplay benadrukt dat de kleding wordt geproduceerd in Polen. Een volledige tevredenheid is gegarandeerd met de unieke en modieuze ontwerpen.Ontdek waarom er over Fairplay gepraat wordt door ruiters. Ontdek een nieuwe dimensie van paardrijden. Ontdek Fairplay!

Fairplay beschikt over een breed assortiment wedstrijdkleding, paardrijbroeken, rijhelmen en riemen. Bekijk hieronder een selectie van de producten van Fairplay:

Wedstrijdshirt Fairplay Cecile

Dit chique wedstrijdshirt is een erg vrouwelijk en modieus shirt. Dat komt door de toevoeging van de parels bij het logo en de kanten afwerking op de schouders en achterkant. Het wedstrijdshirt is gemaakt van een fijne, dunne en technisch goede stof. Dat

zorgt voor een hoog ademend vermogen en een goede vochtregeling. 

Wedstrijdjas Fairplay Valentina Croco

Het elegante wedstrijdjasje Valentina Croco van Fairplay is net iets anders dan andere wedstrijdjasjes. Doordat het jasje het model geeft van een korte slipjas.  Daarnaast is er een croco afwerking bij de mouwuiteinden, kraag en taille. Met deze wedstrijdjas van Fairplay val je zeker op in de wedstrijdring!

Rijhelm Fairplay Fusion Crocodile

Deze rijhelm past perfect bij het wedstrijdjasje Fairplay Valentina Croco. Dit komt doordat beide producten dezelfde croco afwerking hebben. De rijhelm kan eenvoudig versteld worden naar de gewenste maat, door middel van de draaiknop aan de achterzijde. Daarnaast voldoet deze cap aan de veiligheidsnormen voor Europa.

Bekijk het volledige assortiment van Fairplay bij Drunens Ruiterhuis online of in de winkel.