Mooie, kwaliteitsvolle trenshoofdstellen, stang en trenshoofdstellen, teugels, martingaals, frontriemen en chaps kun en mag je absoluut verwachten van Dy’on.
De vier basisregels van Dy’on vormen de basis voor een lang liefdesverhaal tussen ruiter en paard. De basisregels zijn als volgt:
1. Het ontwerp.
2. De keuze van materialen.
3. De fabricage.
4. De service.

Deze basisregels staan voor de punten die Dy’on vooropstelt bij de productie en verkoop van het assortiment.

Gedurende de zoektocht naar ultieme perfectie is met passie het merk Dy’on gerealiseerd. Inmiddels is het Dy’on handelsmerk een garantie voor tevredenheid.
De producten van Dy’on zijn ontwikkeld en geperfectioneerd door te luisteren naar ruiters wereldwijd. Hierbij wordt constant gestreefd naar verbetering van producten, zodat er uiteindelijk nóg betere prestaties door ruiter en paard behaald kunnen worden.

Bij Drunens Ruiterhuis is er zowel in de winkel als online een divers assortiment aan Dy’on artikelen verkrijgbaar. Hieronder zijn enkele artikelen uitgelicht.

Teugels Dy’on Antislip met Stops

Deze teugels zijn een van de best verkochte teugels van Dy’on in ons assortiment. De teugels zijn voorzien van anti-slip aan de binnenzijde, wat zorgt voor extra grip. Verder zijn de teugels voorzien van stops die zich dicht op elkaar bevinden. Daarnaast zijn de teugels rondgenaaid afgewerkt aan de kant waar de teugels aan het hoofdstel worden bevestigd. Deze kwaliteitsvolle teugels zijn uitermate geschikt voor diverse disciplines.

Trenshoofdstel Dy’on Crank Flash

Met het trenshoofdstel Crank Flash van Dy’on komt je paard of pony zeker goed voor de dag. Het trenshoofdstel is verkrijgbaar bij Drunens Ruiterhuis in een aantal kleuren en maten. Naast het prachtige uiterlijk door de frontriem met strass steentjes en de rondgenaaide afwerking, is het ook een kwaliteitsvol trenshoofdstel van Engels leder. Het kopstuk en de neusriem zijn zacht onderlegd, wat je paard of pony extra comfort biedt. De antislip teugels met stops van Dy’on passen perfect bij dit hoofdstel, dankzij de rondgenaaide afwerking van beide producten.

Body Bandage Dy’on

Dy’on heeft niet enkel lederproducten in het assortiment, maar ook producten zoals de Body bandage. De Body Bandage is gemaakt van sterk elastisch materiaal en heeft een breedte van ongeveer 25 centimeter. Dankzij een Body Bandage worden beschadiging van de huid door bijvoorbeeld spoorgebruik voorkomen en verminderd. Daarnaast draagt het bij aan beter herstel van de beschadigde huid, doordat de huid beschermd wordt door de Body Bandage.

Bekijk deze en de andere producten van Dy’on bij Drunens Ruiterhuis online en in de winkel.