Jouw De Niro paardrijlaarzen stel je geheel naar eigen wens samen. Of je nou gaat voor een drukke print, lak of strass-stenen op jouw laarzen, alles is mogelijk bij De Niro! Met de nieuwe vrouwelijke, maar toch chique Dolcefiore collectie zijn er nóg meer customization mogelijkheden! Benieuwd geworden naar de Dolcefiore collectie? Lees dan snel verder!

 De Niro DolcefioreDe Niro heeft haar assortiment ledersoorten uitgebreid met de nieuwste Dolcefiore collectie. Dolcefiore is stijlvol, vernieuwend, vrouwelijk en chique. De collectie bevat 3 nieuwe leersoorten, Dolcefiore EMS, Dolcefiore PZO en Dolcefiore SPL. Deze 3 Dolcefiore ledersoorten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies de kleur die perfect matcht met jouw persoonlijke voorkeur en stijl!

 

 

De Niro Dolcefiore Anna

Deze 3 Dolcefiore ledersoorten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies de kleur die perfect matcht met jouw persoonlijke voorkeur en stijl! Naast de nieuwe Dolcefiore ledersoorten is er nog een nieuwe ledersoort uitgebracht, Anna! Anna is een chique bloemachtige print, welke jouw laarzen op een exclusieve manier nóg persoonlijker maakt. Anna is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat dacht je van bijvoorbeeld chique Bordeaux, of opvallend Grigio!

 

De Niro Dolcefiore tops

Naast de nieuwe ledersoorten heeft De Niro ook 3 nieuwe jachtkappen geïntroduceerd. Jachtkap Scudo heeft een compleet nieuw design, met een klassiek victoriaans uiterlijk. De nieuwe jachtkap Liz geeft een stoere uitstraling aan jouw De Niro paardrijlaarzen. Liz heeft een bijzonder design, stoer leder gecombineerd met een chique print. De laatste nieuwe jachtkap in het ruime assortiment van De Niro is de jachtkap Lisa. Deze subtiele jachtkap geeft jouw De Niro paardrijlaarzen nét dat persoonlijke tintje.