Niet enkel voor wintersportkleding, maar ook voor paardrijkleding is GTS een super sportief merk dat onder het Oostenrijkse bedrijf TEXSPO hoort. Tot op heden stond GTS altijd bekend om de kwalitatief goede winterkleding. Daarnaast is gebleken dat deze kleding ook uitermate geschikt is als ruitersportkleding! GTS is toen begonnen met het ontwikkelen van paardijvesten en paardrijshirts.

De bovenkleding is erg fijn om te gebruik als trainingskleding of voor wanneer je bij de paarden op stal bezig bent. De ruitersportkleding is zowel verkrijgbaar voor dames als voor heren en kinderen. Naast dat de paardrijkleding van GTS erg fijn is, heeft het ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Een breed assortiment GTS bovenkleding is te vinden bij Drunens Ruiterhuis, zowel online als in de winkel.
Krijg alvast een beeld van dit fijne merk, door de uitgelichte producten hieronder.

GTS Shirts

Deze sportieve paardrijshirts zijn dankzij de optimale bewegingsvrijheid uitermate geschikt als trainingsshirt. De shirts van GTS zijn gemaakt van een erg fijne en luchtige stof. Daarbij hebben de paardrijshirts een mooie pasvorm. De GTS shirts zijn veelal voorzien van een hoge kraag. Dat is ideaal om onder een paardrijjas of bodywarmer te dragen, waardoor de nek ook lekker warm blijft.

GTS Vesten

De paardrijvesten van GTS hebben een mooi, sportief uiterlijk. Ook deze vesten zijn voorzien van het fijne, soepele materiaal. De vesten zijn ideaal om te dragen in het voor- en najaar, wanneer het eigenlijk nog net te koud is om geen jas te dragen of wanneer het juist nog te warm is om al een jas te dragen.

Bekijk het volledige assortiment ruitersportkleding van GTS bij Drunens Ruiterhuis online of in de winkel!