8848 Altitude, zeer geschikt als paardrijkleding!
Een bedrijf met een sterke visie, welke mensen inspireert het avontuur te ervaren. Een breed aanbod voor skiërs, fietser en wandelaars. Maar juist ook uitermate geschikt voor ruiters. Een functionele paardrijjas voor zowel kind, damen als heer. Eveneens de paardrijvesten en trainingsshirts.

Het merk, 8848 Altitude, onderzoekt de nieuwe technologieën, denkt innovatief en gaat grensverleggende samenwerkingen aan om de producten naar een hoger niveau te brengen. De sterke filosofie speelt de rode draad bij 8848 Altitude. De 8 regels die het bedrijf helpen herinneren aan de essentie en waar het allemaal om gaat. Deze vormen de basis van de klantbeloftes en zijn het hart van de geschiedenis in de toekomst.

#1 Hart voor het erfgoed.

Het verleden is voor 8848 Altitude fundamenteel. Voor een tocht van Zweden naar de Mount Everest werd speciale kleding ontwikkeld. Hiervoor werd een jong en innovatief ontwerpteam ingehuurd. Het duo stond bekend om de unieke combinatie van Alpine ervaring en de geavanceerde textielvaardigheden. Naderhand werd het ontwerpteam geïnspireerd om de kleding in productie te nemen en zich te focussen op de ontwikkeling van innovatieve kleding.

#2 Passie voor de bergen.

De kleding is speciaal ontworpen voor het veranderlijke weer, diverse soorten terrein en lange avonturen op de paardenrug. 8848 Alitude produceert functionele, heerlijk warme kleding, welke toch toegankelijk en stijlvol is.

#3 Zorgen voor de planeet.

Bij de productie van de kleding van dit merk wordt bewust nagedacht over het milieu. Het bedrijf streeft voortdurend naar procesverbetering. De materialen worden met zorg uitgekozen. Daarnaast wordt de consumptie van water, energie en chemicaliën vermindert. Ieder materiaal dat gebruikt wordt voor de kleding van 8848 Altitude, moet voldoen aan strenge milieuvereisten. Daarnaast worden er ethisch verantwoorde keuzes gemaakt door het bedrijf. Bij de bovenkleding wordt gebruik gemaakt van eendendons in plaats van het vaker gebruikte ganzendons. Het eendendons is een restproduct uit de voedingsmiddelenindustrie. Dat wordt dus anders gewoon weggegooid, op die manier wordt er dus diervriendelijker geproduceerd. 

#4 Oog voor detail.

Elk kledingstuk dat door 8848 wordt toegevoegd aan de collectie, moet een duidelijk doel en een toegevoegde waarde hebben. Denk hierbij aan verbeterde prestaties, een beter gevoel of een lichter gewicht. Het vakmanschap van het bedrijf is het geheim achter de welbekende uitmuntende prestaties van 8848 Altitude; optimale pasvorm, prestaties en gevoel.

#5 Ontwerpen voor het specifieke.

8848 Altitude is van mening dat functionaliteit en creativiteit zonder twijfel gecombineerd kunnen worden. Elke collectie bevat eigentijdse kleuren, nieuwe patronen en nieuwe details. Deze zijn ten alle tijden gecombineerd met een klassieke, sportieve look voor de paardensport.

#6 Verantwoordelijkheid voor de gehele keten.

8848 Altitude neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus. De producten worden  geproduceerd onder de juiste omstandigheden, omtrent mensenrechten en milieu. Het zakendoen gaat niet enkel om cijfers en leesregels, maar er wordt verder gekeken. 8848 Altitude bouwt hiermee aan een duurzame bedrijfscultuur, waarin vriendschap en wederzijds respect centraal staan.

#7 Toegevoegde waarde creëren.

8848 Altitude creëert een toegevoegde waarde voor de klant; een premium kwaliteit met een exclusieve uitstraling voor een goede prijs. Dat is een belangrijk onderdeel van de toegevoegde waarde van het merk. Jouw verwachtingen dienen overtroffen te worden!

#8 Innoveren voor de toekomst.

Het merk bevindt zich midden in het hart van textielontwikkeling en -onderzoek. Het bedrijf heeft daardoor toegang tot expertise van het hoogste niveau. Er wordt nauw samengewerkt met internationale leveranciers om nog betere componenten en materialen te ontdekken en ontwikkelen. Bij 8848 Altitude gaat het niet enkel om het verbeteren van materialen, maar ook om het bedenken van slimmere oplossingen, duurzame productieoplossingen en om het creëren  van nieuwe mogelijkheden om de klanten beter van dienst te zijn.

Maak doelen haalbaar met 8848 Altitude! De kleding is niet enkel geschikt voor skieërs, mountainbikers of hikers. Het is juist ook uitermate geschikt voor de ruitersport, doordat de kleding multifunctioneel is. Koop jouw exclusieve, sportieve paardrijjas, paardrijvest of pulli bij het Drunens Ruiterhuis. De prachtige bovenkleding van 8848 Altitude is te bewonderen in de webshop of in de fysieke winkel.