Kledingvoorschriften

Voor zowel heren als dames geldt dat er binnen het jacht discipline strenge kledingvoorschriften gelden. Per vereniging kunnen de kledingvoorschriften afwijken. Wat over het algemeen wel altijd geldt, is dat zowel dames als heren bij de slipjacht een navy kleurige rijhelm en gele handschoenen dragen. Heren dragen daarnaast zwarte laarzen met een roodbruine jachtkap. Dames dragen zwarte laarzen met een zwarte lak jachtkap. Daarnaast wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een zwart, zadelvormig zadeldek. 

 

Shop voordelig, met 10% korting

Om het jullie als jachtruiters gemakkelijk te maken, biedt Drunens Ruiterhuis voor het basistenue van de slipjacht vanaf nu een totaaloplossing!

Bij Drunens Ruiterhuis kan een set worden besteld, waarbij de ruiter 10% korting krijgt bij aanschaf van de gehele set. Deze set bestaat uit:

- een zwart zadelvormig zadeldek van het merk Equiline (maat naar keuze),
- een paar Roeckl paardrijhandschoenen in de geelachtige kleur Samisch (maat naar keuze),
- een fluwele Charles Owen rijhelm model Hampton in de kleur Navy met beige bandje (maat naar keuze),
- Voor de heren: een paar De Niro rijlaarzen model S2602, met spoorsteuntjes en classic hunter top in bordeaux rood (maat naar keuze)
- Voor de dames: een paar De Niro rijlaarzen model S2602, met spoorsteuntjes en classic hunter top in lak zwart (maat naar keuze)

 

Wil jij gebruik maken van de 10% korting op deze jachtset? Stuur dan een mail naar webshop@drunensruiterhuis.nl om een afspraak te maken voor het opnemen van de juiste maten.

 

Deze gehele set is te zien op onderstaande foto.