Hippe paardrijlaarzen voor ieder kind

Iedere ouder kent het probleem wel, om de paar maanden zijn de kinderen weer uit hun laarzen gegroeid. Dus zijn betaalbare kinderpaardrijlaarzen een must. Maar je wil wel graag dat jouw zoon of dochter kan gaan ponyrijden in goede laarzen van een hoge kwaliteit. In deze blog laten wij zien welke kinderpaardrijlaarzen voldoen aan deze eisen!

Na de fase van de rubberen laarzen willen veel kinderen de overstap maken naar de kinder rijlaarzen van leer. Lederen laaren zien er niet alleen chiquer uit, maar hebben tevens een betere kwaliteit en zijn voorzien van een rits. Dankzij de rits kunnen kinderen de paardrijlaarzen gemakkelijker zelf aan en uit trekken, waardoor de plastic zakjes in de rubberen rijlaarzen verleden tijd zijn!

De Niro Tricolore

Wist jij dat De Niro Tricolore paardrijlaarzen al vanaf maat 34 zonder maatwerk verkrijgbaar zijn! Bovendien is er dankzij de vele standaard kuit- en hoogtematen vaak geen maatwerk nodig. Hierdoor blijven de laarzen zeer betaalbaar. Dus ook voor de lange kinderen met hele smalle benen of de kleinere kinderen met dikkere kuiten zijn De Niro Tricolore paardrijlaarzen geschikt, en is er vaak geen maatwerk nodig! De De Niro Tricolore laarzen zijn in het geheel gemaakt van kalfsleder. De laarzen zijn aan de voorzijde voorzien van veters op de wreef en aan de achterzijde van een rits met aan de zijkanten elastiek. Hierdoor heeft de De Niro Tricolore rijlaars een zeer mooie pasvorm. Dankzij deze elastiek passen de laarzen ook nog als jouw dochter of zoon wat is gegroeid. Standaard zijn de laarzen verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. Wil je graag de persoonlijke smaak van jouw kind laten verwerken in de Tricolore laarzen? Kies dan voor het model Tricolore Salentino, Giulietta of Romeo!

De-Niro-Tricolore-Salentino

QHP Birgit

In een prijsklasse lager vind je de QHP Birgit kinderlaarzen. Deze paardrijlaarzen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 30, waardoor ze geschikt zijn voor de allerkleinsten! Dankzij het elastische deel in de schacht past de laars om bijna iedere kuit. Om de QHP laarzen een persoonlijke touch te geven hebben wij de QHP laarzenclips in ons assortiment. Deze clips met Swarovski stenen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kunnen op iedere laars bevestigd worden door middel van een metalen klem. Door de laarzenclip verander je in een mum van tijd de uitstraling van je laarzen!