Jouw zadeldek, deken en oornetje helemaal op elkaar afstemmen in precies jouw smaak, dat is toch wat iedere paardensportliefhebber wil! Dankzij Equest is dit mogelijk. Je hebt de keuze uit een groot assortiment producten, die je kan customizen met iedere kleur, biesje, diamantje, etc. die je maar kan bedenken! Ook voor grote stallen is Equest ideaal. Door het customizen van de dekens of zadeldekken geef je jouw stal een eigen, herkenbare look.

Welk zadeldek wil je?

In het customizationproces van het zadeldek begin je met de keuze van het model zadeldek. Je kunt kiezen uit ruim 10 verschillende modellen. Deze modellen verschillen van elkaar in materiaal en stiksel. Daarnaast kun je bij ieder model de vorm van het dekje kiezen, denk hierbij aan bijvoorbeeld dressuur of veelzijdigheid. Verder is het mogelijk om als extra optie bij het model te kiezen voor bijvoorbeeld een bontrand bij de schoft, een startnummerbevestigingsplaats of een geïntegreerde anti-schock pad. Wanneer je het model naar wens hebt gekozen begint het leukste onderdeel: de afwerking van het zadeldek! Je hebt de keuze uit zeer veel verschillende kleuren en biesjes waarmee het zadeldek kan worden afgewerkt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil, ga jij bijvoorbeeld voor een dekje met strass en zilveren afwerking? Of wil je het rustiger houden met een neutrale kleur bies? Je kan tot 3 verschillende biesjes toevoegen aan jouw dekje. Op deze manier kun je bijvoorbeeld precies de kleuren uit het logo van een sponsor of stal in jouw zadeldek verwerken.

Ga voor een bijpassende deken

Alle Equest fleecedekens zijn net als de zadeldekken geheel naar eigen wens te customizen. Eerst kies je jouw favoriete model zweetdeken. Ook hierin zijn veel keuzemogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een deken met extra borstflap, deken met hals, uitrijdeken, etc. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor het dikkere, warme materiaal dralon, of een dunnere fleecestof. Stap twee is het kiezen van de kleur en afwerking. Alle dekens zijn verkrijgbaar in precies dezelfde kleuren en opties als de zadeldekken. Zelfs de kleur van de dekensingels mag jij bepalen. Op deze manier maak jij jouw set écht matchend en kom je in stijl voor de dag!

Maak de set compleet met een oornetje

Om jouw set helemaal compleet te maken mag een oornetje in dezelfde stijl als het zadeldek en deken niet ontbreken. De Equest oornetjes hebben een goede pasvorm, waardoor ze een fijn draagcomfort hebben voor jouw paard. Ook de oornetjes zijn in dezelfde kleuren en afwerkingen beschikbaar als de zadeldekken en dekens. Met een simpele bies in dezelfde kleur op het dekje, de deken en het oornetje maak je jouw outfit geheel matchend!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Equest, of wil je jouw eigen set samenstellen? Neem dan zeker contact met ons op!