De Rambo Ionic staldeken staat voor stimulatie, versterking en ondersteuning. In de Rambo Ionic deken zit toermalijn verwerkt, een natuurlijk kristal dat een elektrische lading afgeeft die omringende luchtmoleculen omzet in negatieve ionen. Deze negatieve ionen worden door het lichaam van het paard opgenomen en zorgen voor een snellere bloedstroom, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren worden gebracht. Dankzij deze stimulatie, versterking en ondersteuning, veroorzaakt door de negatieve ionen, draagt de Rambo Ionic zweetdeken bij aan een sneller herstel van de spieren na inspanning of bij een blessure. Daarnaast wordt de deken gebruikt als warming up voor de spieren van het paard.

Wil je graag de werking van de Rambo Ionic staldeken zelf ervaren? Dat is mogelijk! Bij het Drunens Ruiterhuis kun je de Rambo Ionic testdeken 1 week gebruiken om zelf de werking bij jouw paard te testen.

Ben je helemaal enthousiast geworden na het testen van de Rambo Ionic Stable Sheet testdeken? Mooi! Ruil de deken dan om voor jouw eigen exemplaar van de Rambo Ionic staldeken. De betaalde borg wordt verrekend met het aankoopbedrag van de nieuwe deken, indien de deken schoongewassen en onbeschadigd wordt teruggebracht. Is de Rambo Ionic deken toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Geen probleem, je krijgt de borg op de testdeken gewoon terug, indien de deken schoongewassen en onbeschadigd wordt teruggebracht.

Heb je interesse in het testen van de Rambo Ionic deken? Neem dan contact met ons op. Wij laten je weten of/wanneer de testdeken beschikbaar is. Na betaling van de borg à €50,- kun je de deken proberen.

Probeer de Rambo Ionic staldeken gratis!

Wil je de deken gratis proberen? Kies dan online voor de optie AchterafBetalen. Op deze manier kan je de deken proberen zonder dat je er meteen voor moet betalen. Wil je de deken houden? Betaal dan na de proefperiode.

Heb jij de Rambo Ionic staldeken mogen testen? We zouden graag van je willen weten hoe de deken is bevallen. Dit kun je gemakkelijk en snel doen door onder deze post een review te schrijven!