De Back on Track Mesh Mia deken is voorzien van het Welltex materiaal. Welltex is op keramiek gebaseerd textiel wat helpt blessures te voorkomen en spierspanning te verminderen. Het draagt bij aan soepele gewrichten en stimuleert de bloedcirculatie. Bovendien werkt de Back on Track deken ontstekingsremmend. De Back on Track deken warmt de spieren voor een training of wedstrijd op, en helpt erna bij het herstel van de spieren. De deken kan ook gebruikt worden in de bevordering van een herstelproces.

Wil je graag de werking van de Back on Track deken zelf ervaren? Dat is mogelijk! Bij het Drunens Ruiterhuis kun je de Back on Track testdeken 2 weken gebruiken om zelf de werking bij jouw paard te testen.

Ben je helemaal enthousiast geworden na het testen van de Back on Track deken? Mooi! Ruil de deken dan om voor jouw eigen exemplaar van de Back on Track deken. De betaalde borg wordt verrekend met het aankoopbedrag van de nieuwe deken, indien de deken schoongewassen en onbeschadigd wordt teruggebracht. Is de Back on Track deken toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Geen probleem, je krijgt de borg op de testdeken gewoon terug, indien de deken schoongewassen en onbeschadigd wordt teruggebracht.

Heb je interesse in het testen van de Back on Track deken? Neem dan contact met ons op. Wij laten je weten of/wanneer de testdeken beschikbaar is. Na betaling van de borg à €50,- kun je de deken proberen.

Probeer de Back on Track deken gratis!

Wil je de deken gratis proberen? Kies dan online voor de optie AchterafBetalen. Op deze manier kan je de deken proberen zonder dat je er meteen voor moet betalen. Wil je de deken houden? Betaal dan na de proefperiode.

Heb jij de Back on Track deken mogen testen? We zouden graag van je willen weten hoe de deken is bevallen. Dit kun je gemakkelijk en snel doen door onder deze post een review te schrijven!