Bitten

Bij het Drunens Ruiterhuis mag jij altijd 2x met jouw nieuwe bit rijden om de werking ervan te ervaren. Op deze manier kun je testen of jouw paard fijner loopt op het nieuwe bit, en het bit goed aanneemt. 

Maak kennis met de diverse levels van de innovatieve Myler bitten!

De bitten van Myler zijn onderverdeeld in verschillende niveaus. Dankzij dit vriendelijke gebruikerssysteem kan eenvoudig bepaald worden welk bit geschikt is voor jouw paard. Kom in deze blog alles te weten over de Myler bitten!
Lees meer

Probeer jouw bit 2x!

Bij het Drunens Ruiterhuis mag je bij aankoop van een nieuw bit altijd 2x met het bit rijden. Op deze manier ervaar je of jouw paard fijn loopt op het bit, en of hij het bit goed aanneemt. Meer weten over het testen van een bit? Lees snel verder →
Lees meer

Bitfit pakket

Advies over een paardenbit kunnen ruitersportzaken natuurlijk geven in de winkel maar je kunt ook zelf bitfitten. Wil je weten hoe? Lees snel meer! 
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"