De Rambo Ionic beenbeschermers staan voor stimulatie, versterking en ondersteuning. In de Rambo Ionic stalbeschermers zit toermalijn verwerkt, een natuurlijk kristal dat een elektrische lading afgeeft die omringende luchtmoleculen omzet in negatieve ionen. Deze negatieve ionen worden door het lichaam van het paard opgenomen en zorgen voor een snellere bloedstroom, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren en pezen in de benen worden gebracht. Dankzij deze stimulatie, versterking en ondersteuning, veroorzaakt door de negatieve ionen, dragen de Rambo Ionic beschermers bij aan een sneller herstel van pezen na inspanning of bij een blessure.

Wil je graag de werking van de Rambo Ionic beenbeschermers zelf ervaren? Dat is mogelijk! Bij het Drunens Ruiterhuis kun je de Rambo Ionic testbeschermers 1 week gebruiken om zelf de werking bij jouw paard te testen.

Ben je helemaal enthousiast geworden na het testen van de Rambo Ionic testbeschermers? Mooi! Ruil de beschermers dan om voor jouw eigen exemplaar van de Rambo Ionic beenbeschermers. De betaalde borg wordt verrekend met het aankoopbedrag van de nieuwe beschermers, indien de beschermers schoon en onbeschadigd worden teruggebracht. Zijn de Rambo Ionic beenbeschermers toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Geen probleem, je krijgt de borg op de testbeschermers gewoon terug, indien de beschermers schoon en onbeschadigd worden teruggebracht.

Heb je interesse in het testen van de Rambo Ionic beenbeschermers? Neem dan contact met ons op. Wij laten je weten of/wanneer de testbeschermers beschikbaar zijn. Na betaling van de borg à €50,- kun je de beschermers proberen.

Probeer de Rambo Ionic beenbeschermers gratis!

Wil je de beenbeschermers gratis proberen? Kies dan online voor de optie AchterafBetalen. Op deze manier kan je de beschermers proberen zonder dat je er meteen voor moet betalen. Wil je de beschermers houden? Betaal dan na de proefperiode.

Heb jij de Rambo Ionic beenbeschermers mogen testen? We zouden graag van je willen weten hoe ze zijn bevallen. Dit kun je gemakkelijk en snel doen door onder deze post een review te schrijven!