Alles over zadels

Op deze blogpagina leer je alles over zadels. Van de verschillende merken uit het assortiment van het Drunens Ruiterhuis als Anatomica, Luc Childeric, Prestige en Equipe, tot onderhoudstips voor jouw zadel. Heb je na het lezen van de zadelblogs nog vragen? Neem zeker contact met ons op! 

Hoe veilig is een stijgbeugel?

Hoe veilig is een stijgbeugel?

Stijgbeugels zijn er in alle vormen, kleuren en maten en tegenwoordig wordt steeds meer gelet op veiligheid. De keuze is enorm, maar er zijn nog te veel ruiters die met een gewone RVS stijgbeugel rijden, terwijl er momenteel zoveel mogelijkheden zijn om veiliger materiaal aan te schaffen.
Lees meer
Kijkje in de zadelkamer bij... Theo Hanzon!

Kijkje in de zadelkamer bij... Theo Hanzon!

Om optimaal te kunnen presteren is een goed zadel van essentieel belang. Dat is vaak een hele zoektocht. Hoe gaat een professionele topruiter daarmee om? Voor een antwoord op die vraag nam Paardenkrant Magazine een kijkje in de zadelkamer bij Theo Hanzon.
Lees meer
Alles over Equipe springzadels

Alles over Equipe springzadels

Foam kussens, verschillende boommaten, dit zijn enkele kenmerken van de Equipe springzadels. Ben jij benieuwd naar dit Italiaanse merk, lees dan snel verder! →
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Block title

Visit our blog

Sluiten

Bij het Drunens Ruiterhuis vinden we jouw privacy erg belangrijk. Je kunt op onze website surfen zonder informatie over jezelf te verstrekken. We maken daarom geen gebruik van cookies op onze site.