Adviestool

Knotten maken was nog nooit zo gemakkelijk met de Quick Knot!

Knotten maken was nog nooit zo gemakkelijk met de Quick Knot!

Mooie knotten maken bij je paard is vaak een hele klus. Het neemt veel tijd in beslag en het is lastig om alle knotten precies gelijk te maken. Dankzij de Quick Knot was knotten maken nog nooit zo gemakkelijk! Binnen no time heb jij je paard op een professionele manier ingevlochten. Wil je weten hoe? Lees snel verder in deze blog! 
Lees meer
Hippe paardrijlaarzen voor ieder kind!

Hippe paardrijlaarzen voor ieder kind!

Vind jij het ook zo lastig om mooie en betaalbare lederen laarzen te vinden voor jouw dochter of zoon? Lees snel verder in deze blog en vind die perfecte kinderpaardrijlaarzen! 
Lees meer
Bitfit pakket

Bitfit pakket

Advies over een paardenbit kunnen ruitersportzaken natuurlijk geven in de winkel maar je kunt ook zelf bitfitten. Wil je weten hoe? Lees snel meer! 
Lees meer
Bitten - Aanleuning problemen

Bitten - Aanleuning problemen

Kantelt jouw paard vaak zijn hoofd of is hij onrustig in het hoofd? Dan heb je een paard met een aanleuning probleem. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Lees in deze blog meer over hoe je aanleuningsproblemen met een ander bit kan verhelpen! 
Lees meer
Bitten - Tongproblemen

Bitten - Tongproblemen

Gooit jouw paard vaak de tong over het bit? Of gooit jouw paard zijn tong uit de mond? Loopt jouw vaak achter het bit of geeft jouw paard juist veel druk op de teugels?  Dan kan jouw paard te maken hebben met een tong probleem. Lees in deze blog hoe je dit probleem kan verhelpen!
Lees meer
Bitten - Anatomie van het paardenhoofd

Bitten - Anatomie van het paardenhoofd

De controle van één belangrijk onderdeel in de optoming wordt vaak vergeten, namelijk: het bit. Bitten zijn er in vele soorten en maten. Hoe weet je nu of je het goede bit voor jouw paard hebt? Lees snel verder!...
Lees meer
Eczeemdekens

Eczeemdekens

De zomer komt eraan! Helaas betekent dit ook dat paarden die last hebben van eczeem weer een deken op moeten. Wij helpen jou bij de zoektocht naar de juiste deken! Lees snel verder...
Lees meer
Een goed passend bit is belangrijk in de optoming  van jouw paard!

Een goed passend bit is belangrijk in de optoming van jouw paard!

Naast het zadel wordt één belangrijk onderdeel in de optoming vaak vergeten namelijk: het bit. Bitten zijn er in vele soorten en maten. Hoe weet je nu of je het goede bit bij jouw paard hebt? Ben je een wedstrijdruiter of wil je recreatief rijden? Allemaal factoren die meespelen in de keuze voor het juiste bit.
Lees meer

Maattabel De Niro rijlaarzen

Bekijk hier de maattabel van De Niro rijlaarzen!
Lees meer

Elektrolyten

Het warme weer is in aantocht. Na inspanning van je paard is het ontzettend belangrijk om vocht en de verloren elektrolyten aan te vullen. Op die manier zorg je ervoor dat je paard na inspanning opnieuw fris is. Een tekort aan elektrolyten kan zich uiten in zwakte en spierkrampen.
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Block title

Visit our blog

Sluiten

Bij het Drunens Ruiterhuis vinden we jouw privacy erg belangrijk. Je kunt op onze website surfen zonder informatie over jezelf te verstrekken. We maken daarom geen gebruik van cookies op onze site.