Blog - whats new?

The mystery rider

Een ruiter in Nederland heeft een fantastische prijs gewonnen. Misschien ben jij het wel? 
Lees meer

Vacature: Medewerker Goederenadministratie

Zorg jij ervoor dat wij alle artikelen/bestellingen direct kunnen pakken voor onze klanten? Bekijk dan snel de vacature.
Lees meer

TRIED & TESTED! Bucas Recuptex Therapy deken

Ben jij nog sceptisch over de Bucas Therapie deken? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met dit deken? Lees dan het verhaal van Nikki →
Lees meer

Vacature: Zadelspecialist

Wil jij het Drunens Ruiterhuis vertegenwoordigen op stallen als onze zadelspecialist? Bekijk dan snel de vacature. 
Lees meer

Zo maak je eenvoudig de mooiste roosjes

Ga jij regelmatig op wedstrijd en wil je weten hoe je snel en eenvoudig de mooiste roosjes maakt? Janneke legt het stap voor stap uit welke producten je nodig hebt en hoe je deze het beste kunt gebruiken.
Lees meer

Sprenger beugels; maximale ondersteuning bij gewrichtsproblemen!

Heb jij vaak last van gewrichtsproblemen of reumatische klachten? Dan zijn de scharnierende beugels van Sprenger ideaal voor jou! Lees ook het verhaal van Anouk, die dankzij de Bow Balance beugels weer met veel plezier kan paardrijden
Lees meer

Met deze rijbroek ben jij helemaal klaar voor de zomer!

Wist je dat de juiste rijbroek jou extra kan ondersteunen in de zomer? Door te kiezen voor stoffen die ademen en die licht zijn van gewicht help je je lichaam tijdens het sporten een handje mee. euro-star designer Katerina van der Brunt kiest er voor om altijd te werken met hightech materialen.
Lees meer

Wellensteyn outlet

Heb jij je winterjas voor volgend jaar al klaar liggen? Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart shop je Wellensteyn winterjassen met extreem hoge kortingen! 
Lees meer

Tester gezocht! – Paard met slechte hoeven

Heb jij een paard of pony met slechte hoeven en wil je dit graag verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de supplementen van Cavalor gaan wij de uitdaging aan!
Lees meer

Mega Magazijn opruiming

Van donderdag 18 tot en met maandag 22 april is het weer zo ver; de mega magazijnopruiming!! Tijdens deze dagen shop je vele artikelen van bekende merken als: Eskadron, Kingsland, Pikeur etc. met hoge kortingen! Benieuwd naar de kortingen? Lees dan deze blog! →
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"