Blog - whats new?

Hippe paardrijlaarzen voor ieder kind!

Hippe paardrijlaarzen voor ieder kind!

Vind jij het ook zo lastig om mooie en betaalbare lederen laarzen te vinden voor jouw dochter of zoon? Lees snel verder in deze blog en vind die perfecte kinderpaardrijlaarzen! 
Lees meer
Mag ik in iedere kleur wedstrijdjasje rijden?

Mag ik in iedere kleur wedstrijdjasje rijden?

Sinds een paar jaar is er veel veranderd in de regelgeving van de KNHS met betrekking tot wedstrijdoutfits. Voorheen moest iedereen rijden in een zwart tenue. Tegenwoordig zijn de regels voor wedstrijdkleding sterk versoepeld. Ben jij benieuwd wat wel of niet mag, of zoek je nog inspiratie voor een originele wedstrijdoutfit? Of wil je weten wat je mag dragen met hoge temperaturen of slecht weer? Lees dan snel verder! 
Lees meer
Bitfit pakket

Bitfit pakket

Advies over een paardenbit kunnen ruitersportzaken natuurlijk geven in de winkel maar je kunt ook zelf bitfitten. Wil je weten hoe? Lees snel meer! 
Lees meer
Bitten - Aanleuning problemen

Bitten - Aanleuning problemen

Kantelt jouw paard vaak zijn hoofd of is hij onrustig in het hoofd? Dan heb je een paard met een aanleuning probleem. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Lees in deze blog meer over hoe je aanleuningsproblemen met een ander bit kan verhelpen! 
Lees meer
Bitten - Tongproblemen

Bitten - Tongproblemen

Gooit jouw paard vaak de tong over het bit? Of gooit jouw paard zijn tong uit de mond? Loopt jouw vaak achter het bit of geeft jouw paard juist veel druk op de teugels?  Dan kan jouw paard te maken hebben met een tong probleem. Lees in deze blog hoe je dit probleem kan verhelpen!
Lees meer
Bitten - Anatomie van het paardenhoofd

Bitten - Anatomie van het paardenhoofd

De controle van één belangrijk onderdeel in de optoming wordt vaak vergeten, namelijk: het bit. Bitten zijn er in vele soorten en maten. Hoe weet je nu of je het goede bit voor jouw paard hebt? Lees snel verder!...
Lees meer

Horse - Sports - Fit - event

Op 13 mei organiseert het Drunens Ruiterhuis in samenwerking met Sprenger, BR en Cavalor het Horse - Sports - Fit - event! Heb jij een paard wat slecht in de bespiering zit? Zit jouw paard ergens vast in het lijf? Of wil jij meer weten over de gezondheid en het management rondom jouw paard? Dan is deze dag ideaal voor jou en je paard! Je komt alles te weten over de gezondheid van jouw paard en je krijgt informatie en tips & tricks van professionals. 
Lees meer
Eczeemdekens

Eczeemdekens

De zomer komt eraan! Helaas betekent dit ook dat paarden die last hebben van eczeem weer een deken op moeten. Wij helpen jou bij de zoektocht naar de juiste deken! Lees snel verder...
Lees meer
Zadelsymposium

Zadelsymposium

In maart zijn onze zadelexperts naar een zadelexposium geweest in de Duitse stad Leipzig op de Universiteit Veterinair Anatomisch Instituut. Hier hebben ze alles geleerd op het gebied van de anatomie van het paard in relatie tot de zadels. Lees de belangrijkste topics. 
Lees meer
SPRING IS CALLING!

SPRING IS CALLING!

De lente komt eraan. De eerste krokussen komen weer uit en we gaan van de koude winter weer naar een hopelijk stralende lente. Toch is deze periode vaak druilerig en onvoorspelbaar. Wat trek je aan en hoe kun je dit het beste combineren? Lees snel verder…
Lees meer

Categorieën

Informatie

Zie ook

Fabrikanten

Leveranciers

Block title

Visit our blog

Sluiten

Bij het Drunens Ruiterhuis vinden we jouw privacy erg belangrijk. Je kunt op onze website surfen zonder informatie over jezelf te verstrekken. We maken daarom geen gebruik van cookies op onze site.