Blog - whats new?

Last van insecten?? Bucas heeft de oplossing!

Als het buiten mooi weer is, dan laten insecten zich (helaas) steeds meer zien. Wij kunnen ons weren , maar voor paarden is dat een stukje lastiger. Hoog tijd om jouw paard te beschermen tegen insecten. De Bucas Buzz-Off Classic deken is de oplossing!
Lees meer

De anatomische bitten van Sprenger

De paardensport is aan het veranderen. We zijn op zoek naar een manier om onze hulpen op een zo goed, en vriendelijk mogelijk, over te brengen op ons paard. Maar hoe kan een bit hier op een fijne manier aan bijdragen?
Lees meer

Wedstrijdfitheid in de zomer, met NAF

Ook in het zomer seizoen willen we graag maximaal profijt hebben van de training tijdens de winter. In deze blog krijg je een aantal tips van NAF, om ervoor te zorgen dat we onze paarden zo goed mogelijk helpen om fit en geconcentreerd te presteren gedurende de zomer!
Lees meer

Cavalor by JRS: Synergie in het paardenlichaam

Hoe vaak koop jij een supplement of een verzorgingsproduct voor je paard? En waar houd je rekening mee in je keuze? Je zult zien dat er tegenwoordig voor alles een middeltje te vinden is. Maar hoe weet je welk product het best is voor jouw paard? Graag vertellen we je meer over de selectieprocedure van Cavalor!
Lees meer

Welk Childeric dressuurzadel past bij mij en mijn paard?

De zoektocht naar een goed passend zadel: menig ruiter besteedt veel aandacht aan dit soms langdurige proces. In deze blog leer je meer over de dressuurzadels van het merk Childeric. Childeric is relatief nieuw op de Nederlandse markt, maar heeft in het buitenland al sinds 1991 een goed imago. 
Lees meer

ANKY Sample Sale Zomer 2019

Shop op 21 en 22 juni de samples van de ANKY voorjaarscollectie met hoge kortingen bij Drunens Ruiterhuis. De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!
Lees meer

De zadelpasser; ben jij het?

Drunens Ruiterhuis is op zoek naar een zadelpasser om het team te versterken. Heb jij de gouden tip die leidt tot deze nieuwe toevoeging aan ons team? Dan win jij een fantastische prijs!
Lees meer

Marketing medewerker

Zijn fotografie en paarden helemaal jouw ding? Beschik je daarnaast ook nog over uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel talent? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Lees meer

The mystery rider

Een ruiter in Nederland heeft een fantastische prijs gewonnen. Misschien ben jij het wel? 
Lees meer

Vacature: Medewerker Goederenadministratie

Zorg jij ervoor dat wij alle artikelen/bestellingen direct kunnen pakken voor onze klanten? Bekijk dan snel de vacature.
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"