Blog - whats new?

Bijbaan administratief medewerker

Wil je ervaring opdoen met administratief werk door middel van een bijbaan? Voel jij je voldaan wanneer je ziet dat er ergens een duidelijke structuur in zit, ben jij handig met computers en werk je nauwkeurig? Dan is deze bijbaan iets voor jou.
Lees meer

Stageplaats

Ben jij op zoek naar een stageplaats in de ruitersport? Wij bieden veelzijdige en dynamische meeloopstages voor het voortgezet onderwijs, MBO en HBO. 
Lees meer

Emmelie Scholten kiest voor de zadels van Childeric

De zadels van Childeric staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Bij deze dressuurzadels staan balans, contact en vrijheid van het paard en de ruiter centraal. Wil jij alles te weten komen over deze innovatieve zadels? Lees dan deze blog! →
Lees meer

Ladiszla stelt zich voor!

In de rubriek ‘Meet the DR team’ worden alle medewerkers van het Drunens Ruiterhuis aan je voorgesteld. Je leert de specialisten die jou advies geven over jouw nieuwe ruitersport artikelen beter kennen en komt te weten wie er achter de schermen van het Drunens Ruiterhuis werkzaam zijn. Deze week stellen we verkoopspecialist Ladiszla aan jullie voor!
Lees meer

Bijbaan webshop medewerker

Voor onze winkel zijn wij per direct op zoek naar een scholier die de marketingafdeling kan ondersteunen met het up to date houden van de website. Daarnaast biedt de medewerker ondersteuning bij de invulling van social media en de nieuwsbrief.
Lees meer

Zorgeloos van de paardensport genieten met BR!

Veiligheid voor zowel paard als ruiter staat bij BR bovenaan. Ruiters kunnen dankzij BR optimaal genieten van paarden en de paardensport! Wil je alles over BR weten? Lees dan deze blog.
Lees meer

Veulens op komst!

De eerste veulentjes dartelen al weer vrolijk in de wei. Verwacht jij dit jaar ook een veulen? In de volgende blog leer je hoe je goed voorbereid jouw veulen kan verwelkomen! →
Lees meer

Ontdek de hoogwaardige en kwaliteitsvolle producten van Uvex!

Uvex ziet het als haar plicht om ruiters te beschermen door middel van het aanbieden van een goede rijhelm. Om dit na te komen, voldoen de rijhelmen aan de hoogste veiligheidseisen. De rijhelmen zijn uitermate geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Kom in deze blog alles te weten over Uvex!
Lees meer

Het elegante, creatieve en vooruitstrevende merk Animo!

De prachtige paardrijkleding van Animo is te herkennen aan de typische Italiaanse expressie en charme. Dankzij de geavanceerde en vooruitstrevende paardrijkleding kan je net zo veel van de kleding genieten, als dat je van het paardrijden doet.
Lees meer

Meet & greet Jill tijdens Indoor Brabant

Kom jij de nieuwe collectie van By Jill bekijken tijdens Indoor Brabant? En heb je Jill altijd al eens in het echt willen ontmoeten? Dan is dit je kans!
Lees meer

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Leveranciers

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"