Eczeem 

Er zijn 2 producten

Het is weer voorjaar, tijd voor de eerste warme zonnestralen die ons doen denken aan mooie lente dagen en lekker lange buitenritten in de zomerse zon. Het is ook de tijd van het jaar waarin insecten zoals muggen, dazen en vliegen weer actief worden. Dit kan insectenovergevoeligheid, stress of zomereczeem bij paarden veroorzaken. Sommige paarden ...

Het is weer voorjaar, tijd voor de eerste warme zonnestralen die ons doen denken aan mooie lente dagen en lekker lange buitenritten in de zomerse zon. Het is ook de tijd van het jaar waarin insecten zoals muggen, dazen en vliegen weer actief worden. Dit kan insectenovergevoeligheid, stress of zomereczeem bij paarden veroorzaken. Sommige paarden kunnen door deze insecten hevige jeuk ondervinden. Dit drijft veel eigenaren tot wanhoop.

Dazen en horzels zijn actief in de warmste maanden van het jaar. Deze insecten zorgen voor flinke bulten die irritatie kunnen veroorzaken.

 

Vliegendekens

Om je paard te beschermen tegen het steken van insecten zoals muggen, dazen en vliegen zijn er speciale vliegendekens, hiermee pak je het paardenlichaam volledig van manen tot staart in.

Minder
Meer
Showing 1 - 2 of 2 items

Informatie

Block title

Visit our blog

Sluiten

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van drunensruiterhuis.nl gerichte advertenties kunnen laten zien op het internet. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’ als je geen keuze maakt gaan we er ook van uit dat u akkoord bent"