Welkom op drunensruiterhuis.nl

Drunens Ruiterhuis veelzijdig assortiment voor iedere paardenliefhebber!
Maatwerk in zadels, laarzen & helmen.
Zadelmakerij – Laarzenmakerij – Borduuratelier - Zadelpasservice

LEES VERDER

Recente berichten

Wie is Anouk?

Wie is Anouk?

In de rubriek ‘Meet the DR team’ worden alle medewerkers van het Drunens Ruiterhuis aan je voorgesteld. Je leert de specialisten die jou advies geven over jouw nieuwe ruitersport artikelen beter kennen en komt te weten wie er achter de schermen van het Drunens Ruiterhuis werkzaam zijn. Deze week stellen we E-Commerce Manager Anouk aan jullie voor! → 
Lees meer
Verkoop binnendienst voor onze groothandel - Startersfunctie

Verkoop binnendienst voor onze groothandel - Startersfunctie

In deze functie begeleid je onze groothandelsklanten (telefonisch) bij de verkoop van De Niro Boots en Anatomica zadels. Je controleert en draagt zorg voor hun orders. Je controleert ontvangsten van de fabrikant en de verzendingen aan onze klanten en verzorgt de administratieve verwerking ervan. Je beheert samen met de collega’s van marketing de site en facebook pagina van de genoemde merken.
Lees meer
Lentekriebels!

Lentekriebels!

De temperaturen beginnen langzaamaan weer te stijgen, hier en daar durven de krokussen hun kopje weer boven de grond te steken, de lente is in aantocht! Dit betekent ook dat onze paarden hun dikke wintervacht gaan inruilen tegen een mooie zomervacht. In deze blog leer je hoe je jouw paard het beste door de rui heen helpt!
Lees meer
Mega sale | Magazijnopruiming 30 & 40% tijdens het paasweekend

Mega sale | Magazijnopruiming 30 & 40% tijdens het paasweekend

Ladies & Gentlemen, there is a new sale event coming up! De magazijnopruiming staat weer op het programma, ben jij klaar om te shoppen met kortingen tot 40%?! 
Lees meer