Welkom op drunensruiterhuis.nl

Drunens Ruiterhuis veelzijdig assortiment voor iedere paardenliefhebber!
Maatwerk in zadels, laarzen & helmen.
Zadelmakerij – Laarzenmakerij – Borduuratelier - Zadelpasservice

LEES VERDER

Recente berichten

Verkooptalent - Startersfunctie

Verkooptalent - Startersfunctie

In deze functie heb jij veel contact met onze klanten, jij adviseert hen op een enthousiaste manier over de producten en mogelijkheden en biedt hen de meest passende oplossing. Je vindt het leuk om Custom Made artikelen aan te meten en te adviseren hierbij.
Lees meer
Wie is Anouk?

Wie is Anouk?

In de rubriek ‘Meet the DR team’ worden alle medewerkers van het Drunens Ruiterhuis aan je voorgesteld. Je leert de specialisten die jou advies geven over jouw nieuwe ruitersport artikelen beter kennen en komt te weten wie er achter de schermen van het Drunens Ruiterhuis werkzaam zijn. Deze week stellen we E-Commerce Manager Anouk aan jullie voor! → 
Lees meer
Verkoop binnendienst voor onze groothandel - Startersfunctie

Verkoop binnendienst voor onze groothandel - Startersfunctie

In deze functie begeleid je onze groothandelsklanten (telefonisch) bij de verkoop van De Niro Boots en Anatomica zadels. Je controleert en draagt zorg voor hun orders. Je controleert ontvangsten van de fabrikant en de verzendingen aan onze klanten en verzorgt de administratieve verwerking ervan. Je beheert samen met de collega’s van marketing de site en facebook pagina van de genoemde merken.
Lees meer
Lentekriebels!

Lentekriebels!

De temperaturen beginnen langzaamaan weer te stijgen, hier en daar durven de krokussen hun kopje weer boven de grond te steken, de lente is in aantocht! Dit betekent ook dat onze paarden hun dikke wintervacht gaan inruilen tegen een mooie zomervacht. In deze blog leer je hoe je jouw paard het beste door de rui heen helpt!
Lees meer