Ruilen & retour

Mocht je een artikel retour willen zenden kun je onderstaand retourformulier downloaden en dit samen met de (kopie) factuur opsturen naar onderstaand adres. 

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

Het retourformulier, (kopie) factuur en de retourzending kun je sturen naar:
Drunens Ruiterhuis
T.A.V. Webshop
Grotestraat 264
5151 BS
Drunen (Nederland)

Product ruilen
Wil je jouw product ruilen voor een ander product? Vul dan het retourformulier volledig in. Geef daarbij aan of je het product wilt omruilen of dat je het aankoopbedrag gecrediteerd wilt hebben. Vergeet daarbij niet je (IBAN)rekeningnummer te vermelden. Pas als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij het vervangende product naar je op.

Verkeerde artikel ontvangen
Heb je per ongeluk niet het artikel ontvangen dat je hebt besteld? Neem dan contact op met onze marketing afdeling via webshop@drunensruiterhuis.nl, dan doen we ons best dit zo snel mogelijk met jouw op te lossen. Als je iets anders hebt ontvangen dan besteld of als het een fabrieksfout betreft, dan vallen de extra verzendkosten onder onze service en zullen we deze vergoeden. Geef jouw rekeningnummer (liefst via het online retourformulier) aan ons door, dan maken wij het bedrag voor het terugsturen van jouw bestelling in orde. De kosten voor het verzenden van het juiste item zijn dan uiteraard ook voor onze rekening.

Garantie
Wij zijn altijd op zoek naar frisse, nieuwe merken en doen er alles aan om deze ook uit te zoeken op hoge kwaliteit. Toch kan het weleens voor komen dat een product een productiefoutje heeft of ondanks onze zorgvuldige controle niet aan de kwaliteitseis voldoet. Is het product dat je ontvangen hebt kwalitatief toch niet wat je van ons gewend bent, kapot of onvolledig? Neem dan contact met ons op via webshop@drunensruiterhuis.nl of via telefoonnummer +31 (0)416 3737 82, dan doen we ons best zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Alvast een foto van het probleem opsturen via e-mail helpt ons het probleem beter te beoordelen. Zodra het product retour gekomen is, zullen wij het beoordelen en verder stappen ondernemen.


Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:
* de artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn;
* de artikelen moeten retour gezonden worden met aangehechtte labels en kaartjes;
* de artikelen dienen binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn;
* de artikelen dienen gefrankeerd retour gestuurd te worden;
* er dient een volledig ingevulde retourbon mee gezonden te worden;
* retour gestuurde producten die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen, zullen wij verrekenen;
* voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden (www.drunensruiterhuis.nl/algemene-voorwaarden);
* verzendkosten worden niet vergoed; mits het gaat om garantie of foutieve levering.
Verdere voorwaarden staan beschreven in de algemene voorwaarden.

Customer Service
Mocht er iets aan de hand zijn met jouw order dan kun je te allen tijde een mail sturen naar webshop@drunensruiterhuis.nl. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer
31 (0)416 3737 82 op de volgende dagen en tijden:
Maandag tot en met Donderdag 9:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 9:00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 9.00uur tot 17.00 uur

Wij streven ernaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd terecht in de fysieke winkel. Neem alstublieft het product en de factuur mee, dan kunnen we meteen actie ondernemen.