Walker rugs

Walker rugs

There are 6 products.
Showing 1 - 6 of 6 items
 • Stapmolen deken Harry's Horse WP 0gr
  5805

  Dit waterdichte outdoor stapmolen deken is van het merk Harry's Horse. De deken is voorzien van een nylon voering met een enkele voorluiting, kruissingels en een staartlus. Daarnaast is het deken naadloos op de rug, heeft het geen vulling en geeft het veel schoudervrijheid.

  € 37,15
 • Stapmolendeken Catago FIR-Tech Healing Stapmolendeken Catago FIR-Tech Healing
  Product available with different options
  Stapmolendeken Catago FIR-Tech Healing
  4709

  Deze Healing Walker Rug van het merk Catago is gemaakt met behulp van FIR-Tech technologische keramische deeltjes. Dankzij deze keramische deeltjes wordt de lichaamseigen warmte van het paard weerkaatst. Op deze manier wordt de bloedsomloop en zuurstoftoevoer in het paardenlichaam gestimuleerd, wat het herstel bij blessures versnelt. Daarnaast warmt de...

  € 133,84
 • Stapmolendeken Rambo Walker
  Product available with different options
  Stapmolendeken Rambo Walker
  400100106

  De Horseware Rambo Walker is de ideale stapmolendeken, ook geschikt voor tijdens slechte weersomstandigheden door de waterdichte buiten stof.

  € 81,78
 • Stapmolendeken QHP Luxe Stapmolendeken QHP Luxe
  Product available with different options
  Stapmolendeken QHP Luxe
  400900106

  Dit stapmolendeken luxe van het merk QHP is een deken met 200 grams voering en uitsparing bij de schouder om schuurplekken tijdens het lopen te voorkomen. Dit deken is voorzien van kruissingels en staartkoord en een enkele koppelsluiting aan de voorkant. Het deken heeft zilverkleurige RVS fournituren en kan ook als onderdeken gebruikt worden.

  € 52,02
 • Stapmolendeken Bucas Shamrock
  Product available with different options
  Stapmolendeken Bucas Shamrock
  400300520

  Deze stapmolendeken is speciaal ontworpen voor gebruik wanneer je paard in de stapmolen staat. Dankzij de hoge uitsnede bij de schouders worden schuurplekken voorkomen en hebben de schouders veel bewegingsvrijheid. De binnenzijde van de deken is gevoerd met twee lagen bucas stay-dry voering. Deze unieke voering van Bucas zorgt ervoor dat zweet en vocht...

  € 73,97
 • Stapmolendeken Busse Walker
  3664

  deze stapmolendeken van het merk Busse Walker is een fijn aansluitende stapmolendeken. De deken bevat twee buiksingels en een bilkoord. De deken sluit met een gespsluiting voor de borst van het paard. De zachte randen van deze deken beschermen het paard tegen schuurplekjes en geven daarnaast deze deken een chique uitstraling.

  € 59,46