Eczeem

There are 2 products.

Het is weer voorjaar, tijd voor de eerste warme zonnestralen die ons doen denken aan mooie lente dagen en lekker lange buitenritten in de zomerse zon. Het is ook de tijd van het jaar waarin insecten zoals muggen, dazen en vliegen weer actief worden. Dit kan insectenovergevoeligheid, stress of zomereczeem bij paarden veroorzaken. Sommige paarden ...

Het is weer voorjaar, tijd voor de eerste warme zonnestralen die ons doen denken aan mooie lente dagen en lekker lange buitenritten in de zomerse zon. Het is ook de tijd van het jaar waarin insecten zoals muggen, dazen en vliegen weer actief worden. Dit kan insectenovergevoeligheid, stress of zomereczeem bij paarden veroorzaken. Sommige paarden kunnen door deze insecten hevige jeuk ondervinden. Dit drijft veel eigenaren tot wanhoop.

Dazen en horzels zijn actief in de warmste maanden van het jaar. Deze insecten zorgen voor flinke bulten die irritatie kunnen veroorzaken.

 

Vliegendekens

Om je paard te beschermen tegen het steken van insecten zoals muggen, dazen en vliegen zijn er speciale vliegendekens, hiermee pak je het paardenlichaam volledig van manen tot staart in.

Less
More
Showing 1 - 2 of 2 items